Šta je novo?

DVD region-free!!!

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
http://www.dvdidle.com/

Na ovom strani se nalazi DVD Region-free, program koji zaobilazi hardversku zastitu svih dvd playera (RPC1 i RPC2) i koji radi sa vecinom programa. Barem oni tako tvrde. Kako sam video na netu mnogi su imali pozitivnih iskustava, najvise su se odusevili oni sa zakljucanim drajvom. Pusta i RCE filmove. Probna verzija traje 30 dana, a program kosta 40$.

Watch all region DVDs on any DVD drive ! Only .95 !

DVD Region-Free is an unique, effective and easy-to-use DVD tweaking tool.
It allows you to watch all region DVDs on any DVD drive( especially RPC2 ) even if it has been locked.

You don't need flash firmware which is sometimes dangerous, useless or unavailable.

DVD Region-Free also disable region check for popular software-based DVD players such as PowerDVD, WinDVD and CinePlayer.

Other features include Region-Free for RCE DVDs, Macrovision-Free, Operation-Free and run self at DVD players startup automatically.

New Ver. 1.0 RC3 is now available( August 3rd, 2002 )

a sta cu nakon 30 dana? :) jel ima neki serijski ili krek

Vidjao sam na altavisti neke krekove za prvu betu - ovo je treca. Mozda pomogne neko registry cackanje ili neki program koji menja datum.

Kako god, verovatno skoro svi dvd-ovi kod nas su region-free. Ali je ipak interesantno da postoji neki ovakav univerzalni (za bilo koji dvd player) program. A moze pomoci i nekim vlasnicima notebook-a.

U svakom slucaju, pored tog DVD Region-free programa, veoma je interesantan i DVDidle. Negde na netu sam procitao da je postojala verzija 1.5 DVDidle programa, koja pored standardnih osobina ovog programa ima i mogucnosti koje ima taj DVD region-free. Sto je najbolje, posto je beta, bila je besplatna. Jedini problem je sto je nisam nasao nigde na netu, mada su meni rekli da potrazim uz pomoc kazaa. Ne koristim kazuu, vec sam probao sa winmx-om, ali bez uspeha.

Vrh Dno