TV tuner na DVD-rec-u je mnogo,ali mnogo bolji nego na TV karticama (Philips 7131-7135).Slika je ista kao i preko TV-a, tako da je snimanje sa kablovske neuporedivo kvalitetnije, jos ako uzmemo u obzir nikakva podesavnja i zezanja oko kompresija - extra. Prosto me cudi zasto se takav tv tuner ne ugradjuje i u TV kartice, makar bile skuplje. Lakoca snimanja i brisanja na DVD+RW-u iz kreveta

je dodatni plus.
Snimanje sa video rec-a nisam probao, ali predpostavljam, da je i to kvalitetnije.
I jos jedna stvar koja meni dosta znaci je firewire - prikacis DV kameru, pritisnes "rec" i gotova stvar.Pa,otkad imam DV kameru, samo kupujem nove kasete, ne presnimavam stare, sve mi se cini da sam mogao bolje da kompresujem/prebacim na PC-u.... i tako iz dana u dan. Ovaj DVD rec. je spas
Mislim da je S1 odlican izbor, na trzistu je vec godinu dana, pala mu je cena, korisnici se ne
zale vec ga i dalje hvale.Snimao sam samo na DVD+RW-u za sad, a za R diskove, mislim da reze i -R i +R, jer su na kraju uputstva prporuceni brendovi modela i + i -,koje treba koristiti.
Treba videti i koja je cena ovog Xwave-a sa HDD-om koji se pojavio u ponudi ovih dana, ali i sacekati utiske korisnika.