Šta je novo?

DVD Recorder SAMSUNG DVD-HR773

beethoven015

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2009
Poena
300
U pitanju je DVD rekorder sa HDD od 160gb.
Podržani formati : DVD, DivX 3, DivX 4, DivX 5, DivX 6, MPEG-4, JPEG, MP3.
Podržani mediji : CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW.
Podržani titlovi : .txt, .srt, .sub (nemoze se menjati velicina titla u DIVXu).
Ulaz ima: Av3, odnosno RC-a Video in i Audio L i R, DV za digitalni Kamcoder, USB i Skart 2. Sa prednje strane ima ulaze za kameru ili neki drugi uredjaj preko DV ili činčeva kao i USB ulaz preko koga se ne može povezati eksterni HDD.
Kao Izlaz ima: Skart 1 za prikljucak na TV, RF ulaz-izlaz, HDMI izlaz, komponentni video izlaz, Audio R i L izlaz, Video izlaz, Digitalni audio izlaz (koaksijalni), Digitalni audio izlaz (Opticki).
Njegov meni nije loš ali sam vidjao mnogo upotrebljivijih. Od dobrih stvari to je cena koja se krece oko 14 000 rsd (trenutna akcija u METROU 13 912 rsd). Od lošijihima nekoliko.
Pa da krenem redom: 1. Prilikom snimanja nekoliko razlicitih video materijala na jedan DVD, rekorder sam napravi meni gde naslove povlaci iz imena fajlova koji su snimljeni ali kada probate da pustite sadrzaj diska tu je i problem. Snimljen DVD bilo da pustate u rekorderu ili bilo kom drugom DVD playeru reprodukuje samo taj pušteni titl posle čega umesto da krene sledeći, vraća se na početak tj na meni. Ijao kako to živcira kada na disku imate 3 i više snimaka...
2. Ne može da se bira brzina snimanja DVDa
3. Prilikom kopiranja diska nema izbora brzine kopiranja originalnog diska na HDD već je sve 1:1 !!!

Sve ove slabosti mislim da su stvar softwarea ili firmware koji Samsung već 6 meseci nije ispravio.
Ukoliko je neko pronašao način ili neki firmware ili software koji ovo ispravlja molio bih da postavi link.

Hvala

Nazad
Vrh Dno