Imam Sony-jev DVD recorder sa HDD.Snimio sam pre neki dan nesto sa TV-a i snimio to na DVD posto sam hteo to snimljeno na HDD-u da reprodukujem na kompjuteru.Medjutim kada sam DVD-R posle rezanja ubacio u svoj DVD citac na kompjuteru,on nije uspeo da ga ucita,vec se samo mucio i mucio.Probao sam na jos 2 razlicita kompjutera i ista stvar.Posle sam video da moj DVD recorder DVD-RW prilikom formatiranja formatira u Video i VR (ne znam sta je VR?).Namestio sam da formatira DVD-RW u VR i onda snimio ponovo sa HDD-a ono sto sam hteo,ubacio u kompjuter i ista stvar
Jel moguce da ne postoji mogucnost da moj Pioneer 106-s procita DVD narezan na DVD recorderu???
Ima li neki drugi nacin da prebacim video fajlove sa svog dvd-a na kompjuter (dvd recorder poseduje DV izlaz,ako nesto znaci?)?
POZDRAV
Jel moguce da ne postoji mogucnost da moj Pioneer 106-s procita DVD narezan na DVD recorderu???
Ima li neki drugi nacin da prebacim video fajlove sa svog dvd-a na kompjuter (dvd recorder poseduje DV izlaz,ako nesto znaci?)?
POZDRAV