Šta je novo?

DVD Re-Authoring

KBD

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2002
Poena
609
Pozdrav svima,
radi se o sledecem:pretvarao sam neki materijal sa VHS-a na DVD(85 DVD-a).Izgrebovane video file-ove sam pomocu ULEAD DVD VIDEO Studio 2 ubacio na DVD i napravio menije.E,sada potrebno je 20 DVD-a preraditi-znaci vec postojeci materijal prepakovati u drugacijem rasporedu na nove medijume i promeniti menije.

Pokusao sam da opet ubacim u ULEAD DVD VIDEO Studio 2 direktno DVD sto ima kao opciju ali onda napravi problem da isece file-ove na 1 GB sto dovodi do toga da mi se u menijima pojave svi ti delici.Pokusao sam i da nekoliko dobijenih delova spojim u jedan file i tako dobijem ponovo originalne file-ove ali to ide tesko-probao sam 2 programa za spajanje Easy Video Joiner i MPEG Joiner.Drugi nece nikako da uradi,a prvi javlja neke greske ali kada pokusavam jedno deset puta da ucitam fileove prodje a da bi rezultat bio korektan moram da radim 2 po 2 dela tako da je to strasno zamorno i dugo traje.

Pa eto,bio bih zahvalan ako neko moze da mi preporuci neki softver.Vazno je da je brz(znaci da pri spajanju ne radi nikakvo dekodovanje/enkodovanje jer to traje satima) i relativno jednostavan.

Zanima me i neki program sa kojim bih mogao da izbacim pojedine delove iz tog video materijala ali mi je vazno da je program brz.

Hvala.

Vrh Dno