A koliko je star ovaj test? Mislim, sumnjivo mi je bilo da na testu postoje samo 4x +/-R i 2x-2.4x +/-RW mediji... Znaci, treba imati u vidu i da je test izasao Jula 14, 2003.ToxiC je napisao(la):pogle'j ovo:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Art...Headline=DVD Media Format Compatibility Tests
mada sam ja vise ljubitelj + standarda![]()
Znaci, narezati DVD-R ili DVD+R disk na 2/2.4x, 4x, 8x, 12x ili 16x je potpuno svejedno stand-alone plejerima sve dok koristimo sertifikovane medije i odgovarajuce rezace (i proporcionalno je preslikana situacija sa 4x na 16x ovog konkretnog testa)?Alexandar je napisao(la):Kakve ima veze, standard je standard i njega poštuju bez obzira da li su diskovi 2x ili 16x.
Setovanjem (bitsetting) DVD+R na DVD-ROM postiže se bolja kompatibilnost sa standalone plejerima nego sa DVD-R diskovima.kole89 je napisao(la):Znači za backup je +, a ako hoću da gledam filmove na DVD playeru onda -. Jel tako?
Da, mislio sam i na starije i na plejere uopšte. Praksa pokazuje da PC dvd čitači (naročito LG i sl.) kopiraju mnogo brže sa DVD-Rom nego sa + i - diskova.Ser_Zile je napisao(la):moji svi filmovi su na + i gledam ih na standalone player-u bez problema tako da mislim da te price oko slabije kompatibilnosti + standarda vaze za stare uredjaje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari