Šta je novo?

DVD-R 'standalone' Philips DVDR70, 220 evra, vredi li?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Prvo zelim da kazem da mi je varijanta u dnevnoj sobi losa sto se tice audio/videa. video je rikavela, a i cd plejer ne radi....razmisljam vec dugo o nekom dvd plejeru koji bi mi omogucio slusanje mp3, cd, uz pustanje dvd diskova....

danas sam dobio ponudu:
Philips DVD-R 70, za 220 evra, nov potpuno. bez garancije.
http://www.uk-shop-index.co.uk/electrical/Philips-DVDR70.html

interesuje me vase iskreno misljenje da li je ovo dobra kupovina, sobzirom da bih resio pitanje pustanja muzike i filmova u dnevnoj sobi, a dobio bi i mogucnost snimanja programa sa tv-a do 6 sati po disku.....

znam da je jeftinija varijanta kupiti intereni pc dvd rezac i sa kompom dobiti isto to, proci jeftinije ali meni to u ovom slucaju nije cilj, vec dobijanje dobrog uredjaja za reprodukciju/snimanje muzike i videa....

hvala unapred na iskrenim savetima....
:) :) :)

dobra ideja mada ne znam kakva ti je slika na tv-u. meni i pored kablovske je na ne zadovoljavajucem nivou za neku takvu investiciju. nisam imao takvog iskustva tako da nebi se mnogo mesao, ali samo razmisli dobro i poslusaj samo sebe da li ce ti faliti kasnije tih 220e kada se razocaras (naravno zbog kvaliteta nasih tv lopova kojima je samo lova bitna a ne kvalitet).

Nazad
Vrh Dno