Šta je novo?

DVD plejeri sa USB portom iskustva?

Lobster

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2004
Poena
620
Znaci daj te svoja iskustva sa plejerima koji imaju USB port,

pustanje filmova, muzike , slika ...itd . sa njih.

Da li rade eksterni hard diskovi sa njima, velicine usb stikova koje podrzavaju i tako to.

xwave 5000 ima usb i citac sd kartica. sa usb-a mozes da pustas sve kao i sa cd-a (xvid, mp3, jpg...) osim dvd-a odnosno mpeg2 formata zbog ogranicenja usb-a koji je otprilike verzija 1.1 (tj. mozes da pustis ali ce biti toliko sporo kao slideshow). xvid radi bez problema sve dok je bitrate ispod 4000k, a kod vecine xvida i jeste, samo kod retkih se desava da u nekim scenama prelazi i onda dolazi do kocenja u tim scenama jer usb ne moze da progura kad je bitrate preko 4000k, barem ova verzija usb-a kod ovog playera, mada sam citao da je i kod ostalih playera ista prica, kao npr. pioneer dv-400, njemu usb radi na isti nacin. ja licno nisam video kod nas u ponudi playere sa usb 2.0 kod kojih ne dolazi do navedenih problema.

sto se tice externih hardova, rade svi koji imaju posebno napajanje, tj. da se napajaju preko posebnog adaptera umesto preko samog usb-a, prepoznaje maksimalno 80gb sa fat32 particijom.

od flash diskova sam probao dosta modela raznih velicina (1gb-4gb) i svi su radili bez problema, sa SD karticama je ista prica

Nazad
Vrh Dno