Kupio sam ovaj plejer ali kada ga spojim sa TV-om Samsung C650 preko HDMI kabla, na HDMI ulaz TV-a neće da radi
. Poruka na TV-u je: Nema signala. Proverite napajanje priključenih uređaja... I isto je i kada je plejer isključen ili uključen, ka da na drugom kraju HDMI kabla jednostavno nema ništa. Imam SBB D3 uređaj koji je sa TV-om spojen HDMI kablom i sećam se da je, kada je serviser doneo uređaj sve odmah proradilo bez ikakvih problema. D3 je spojen na prvi HDMI ulaz TV-a (koji ima oznaku HDMI1/DVI, ostali su jednostavno označeni sa HDMI2, HDMI3, HDMI4 bez ovoga DVI). Mislio sam da je možda problem u novom HDMI kablu pa sam upotrebio HDMI kabal kojim je spojen D3 uređaj (i koji dakle provereno radi) i spojio plejer na HDMI1 ulaz TV-a (koji je takođe provereno ispravan) ali opet ništa. Kod starog DVD plejera u podešavanjima je bilo moguće odrediti na koji izlaz se šalje signal (komponentni, SCART, VGA...) ali u setup-u za ovaj LG ne vidim tako nešto, ni pošto sam pročitao uputstvo. A situacija je upravo takva kao da na HDMI izlazu plejera nema nikakvog signala. Ima li neko iskustva sa novijim LG video plejerima i da li je imao sličnih problema. Napominjem da klasičan kompozitni izlaz radi bez problema, ali je slika loša. Ako HDMI ne proradi, biće to korak unazad jer je stari XORO imao barem komponentni video izlaz i slika je bila dosta bolja od ovoga što sada imam.