Šta je novo?

DVD player

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
treba mi neki dvd player program. slicno bsplayeru samo za dvd.
treba mi link da bi ga skinuo sa neta.

Poslednja izmena:
Svaka cast media player classicu, i sam ga koristim, ali nikako za dvd. On za dvd moze samo da posluzi, ali zna se sta su programi za gledanje dvd filmova.

Sta mu fali za gledanje dvd-a? Od kako su ugradili mpeg2 u njega, ja nemam ni jedan pravi dvd player instaliran.. lepo mi radi i preko dalljinskog... jedino sto nije lepo radilo je virtual sex with janine...

i koji mi program na sve te komentare preporucujete

OptiPlex a zashto je BS krsh? Bash me zanima, jer radi sve ono shto treba... i ne kapiram te zashto na vecini topika ti morash da govorish kako je neshto krsh i sve u tom fazonu...

@ danijel00
Fali mu sto nema previse podesavanja, kao ni mnogih finih podesavanja koja su prisutna na drugim plejerima a koja su za uzivanje u dvdu ipak bitna. Pogotovo sto se zvuka tice.

@Misha
BSplayer je najbagovitiji program za gledanje divx filmova, uzasno bagovito radi za gledanje drugih formata (npr. real media, quick time i slicno), los je za tvout, a usput me nerviraju stravicno mali fontovi pa ne mogu da podesavam iz kreveta :d 🙂

Ja koristim Cystal Player Proffesional 1.76 i Media Player Classic
Naravno ne kazem ja da BS player ne radi ili da vama baguje koliko i meni ali ne vidim zasto bih ga koristio pored kompletnijih plejera.

Iskreno ja koristim WinDVD i mnogo mi je bolji od PowerDVD, a i ranije verzije PowerDVD nisu htele da pustanju odredjene mpeg2 fajlove, tj. malo je bio izbirljiv. Sada ne znam kakav je.
Ima jos i Zoom Player koji pusta kao sve i svja, ali nisam se mnogo zezo sa njim...
Moram se sloziti sa Optijem da je BS prilicno bagovit, ali mi je bio omiljeni player dok nisam naisao na Crystal Player koji mi je sada definitivno br.1.

OptiPlex je napisao(la):
@ danijel00
@Misha
BSplayer je najbagovitiji program za gledanje divx filmova, uzasno bagovito radi za gledanje drugih formata (npr. real media, quick time i slicno), los je za tvout, a usput me nerviraju stravicno mali fontovi pa ne mogu da podesavam iz kreveta :d 🙂
Pa meni isti taj bs player ne baguje uopshte, dodushe gledam u njemu samo divx-ove, ne i .rm i .mov-ove. I tv-out mi isto tako radi sasvim ok. Inache koristim i ja mpc, ali samo kad hocu da 'bacim' pogled na neshto ili za pomenute rm i mov filmice. Kod BS-a mi se svidja shto za subtitle-ove ima onaj 'custom position' pa ga lepo namestim gde hocu, a ne ko u mpc-u po onim 'koordinatama' ili kako god 🙂
u svakom sluchaju bs je daleko od krsh playera kao shto ga ti prezentujesh...

Pa dobro de zar se ne vidi smajli na kraju te konstatacije ? 🙂 Naravno da nije krsh, nijedan nije krsh...on je samo najgori od poznatih 😀

Sto se zvuka tice UVEK koristim ac3 filter i stvarno ne znam za vise podesavanja, nego sto to ovaj filter nudi, a savrseno se slaze sa MPC... cak i sam mpc ima puno podesavanja za zvuk... na kakva jos nepostojeca podesavanja mislis??

Nazad
Vrh Dno