Šta je novo?

dvd player?

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
koji dvd player da kupim za gledanje dvix filmova a da cena bude od 2000-3000din a vidim da ima mnogo modela...koji predlazete do 3000din? :)

Za vivaxa i evertona znam da daju naša slova na svom mestu na divx filmovima, kod oba modela su slova sitnija nego što treba. Zbog toga proveri ostale modele, čekaj da se još neko javi.

Jel ima sad neki koji je best buy kao onaj Philips od prošle godine? Da ima USB naravno ? A po mogućstvu cena kao kod autora :))

I mene zanima ima lineka jeftinija varijanta sa USB-omi da cita sto vise formata? Potrebno za poklon sto pre.
1. Da li je moguce da cita i one "male" (~300mb) filmove (mislim da su uglavnom mkv)
2. Da li je moguce u usb ubosti externi hdd i da to sve radi kako treba?

Da ne bih otvarao novu temu:

imam Pioneer 470 DVD player godinama i sluzio je uglavnom odlicno. Poslednjih nekoliko meseci svi filmovi stizu na nekakvim VExcellence diskovima koje moj Pioneer tesko cita. Bude puno seckanja, cesto i zabode i ne moze dalje. Kada film iskopiram na Verbatim cita normalno. LG DVD RW u racunaru cita te VExcellence diskove bez problema iz cega zakljucujem da Pioneer-u jednostavno ne odgovaraju. Da ne bih svaki film kopirao na Verbatim kupio bih neki jeftini player pa me interesuje da li je neki brend poznat po tome sto dobro cita diskove svakakvih kvaliteta i ne pravi probleme?

^dvojka tesko, bar s tim 'philipsom od prosle godine' - cita svaki USB memory stick, al kad mu stavim externi hard - ko da nisam stavio nista

tako da - ocekuj da je USB = stick, bar za taj model (ako je jos uvek u prodaji)
Odakle ti ovo:zgran:
Meni radi externi od 2.5", za 3.5" je potrebno externo napajanje kućišta, tako da...

Nazad
Vrh Dno