Šta je novo?

dvd player

vudu_dva

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2002
Poena
665
nemam preterano kesha a kupio bih standalone dvd player.. nisam neshto preterano trazhio, nego sam ovako na usput video dve varijante: pioneer entry level model, slim line, ovoono, za 200 eu.. njega ima svuda.. druga varijanta je neki cyber home (ako sam dobro zapamtio ime) u comtrade-u.. e, taj koshta nekih 300-350 eu i dolazi sa 5.1 zvuchnicima..

ako imate neku preporuku za tako neke relativno sitne pare, recite.. ili ako znate razlog zashto ne uzeti neku od pomenutih opcija.

Tebi definitivno treba xWave 7200 slim... Odlican, ima 5.1 dekoder...

ok, 'de ga ima, poshto je.. i mozhda malo banalno pitanje ali shta cu kad nemam iskustva sa takvim igrachkama: jel ima to na daljincu volume? poshto se na njih kache aktivni zvuchnici, malo bi mi glupo bilo da ustajem i utishavam/pojachavam ton na zvuchniku..

btw, shto prebaciste topic u hw/storage kada se ne radi o kompjuterskom dvd uredjaju?

vudu_dva je napisao(la):
ok, 'de ga ima, poshto je.. i mozhda malo banalno pitanje ali shta cu kad nemam iskustva sa takvim igrachkama: jel ima to na daljincu volume? poshto se na njih kache aktivni zvuchnici, malo bi mi glupo bilo da ustajem i utishavam/pojachavam ton na zvuchniku..

btw, shto prebaciste topic u hw/storage kada se ne radi o kompjuterskom dvd uredjaju?

Sve sto DVD player moze, nalazi se na daljinskom

Vrh Dno