filipenko je napisao(la):Sta je to Nero digital ? Bez zezanja, stvarno ne znam a vidim da se pominje
podrzavam predlog... uzeo sam ga pre par dana i deluje mi sasvim OK...mirzallica je napisao(la):Moj glas ide za XORO 415. Kosta 8000, podrzava DivX, XviD, NeroDigital, ima 5.1 izlaze i stvarno je dobar. Za ove pare mislim da je najbolja kupovina... Pozdrav
mirzallica je napisao(la):To jeste jedna od 3 popularne MPEG4 implementacije, ali istovremeno i najnovija i koliko sam ja shvatio NeroDigital je u potpunosti napravljen po MPEG4 standardu, dok DivX i XviD imaju neke razlicitosti. Takodje, NeroDigital bi trebalo da daje bolji kvalitet slike od DivX/XviD kodeka, pri istoj velicini fajla.
misoa je napisao(la):Verovatno je bili dosta reci o ovome ali ja bas nemam puno vremena da trazim![]()
Znaci bez zvucnika ali da podrzava barem 5.1,i obavezno Divx
HVALA :wave:
Srga je napisao(la):#offtopic
Evo sad sam dobio od dobavljaca ponudu za Strong 1700 DivX player koji se uklapa u MP cenu od 100e sa PDV-om.
gozilla je napisao(la):Odlican player, sve to sto si naveo stoji, i jos jedna dobra stvar, a to je jako lepo uradjen meni. Inace 100 € je dosta jaka cena za taj player.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari