Šta je novo?

DVD player za 100 eura

misoa

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2005
Poena
319
Verovatno je bili dosta reci o ovome ali ja bas nemam puno vremena da trazim :D
Znaci bez zvucnika ali da podrzava barem 5.1,i obavezno Divx
HVALA :wave:

Moj glas ide za XORO 415. Kosta 8000, podrzava DivX, XviD, NeroDigital, ima 5.1 izlaze i stvarno je dobar. Za ove pare mislim da je najbolja kupovina... Pozdrav

Sta je to Nero digital ? Bez zezanja, stvarno ne znam a vidim da se pominje

filipenko je napisao(la):
Sta je to Nero digital ? Bez zezanja, stvarno ne znam a vidim da se pominje

To jeste jedna od 3 popularne MPEG4 implementacije, ali istovremeno i najnovija i koliko sam ja shvatio NeroDigital je u potpunosti napravljen po MPEG4 standardu, dok DivX i XviD imaju neke razlicitosti. Takodje, NeroDigital bi trebalo da daje bolji kvalitet slike od DivX/XviD kodeka, pri istoj velicini fajla.

Da ne otvaram novi thread,jel ima neki Xoro naslednik 415-ice koji ima FM tuner i da li bi na njega mogli da se nakace aktivni zvucnici posto vec imam zvucnike i DVD ali bez FM-a?!

mirzallica je napisao(la):
To jeste jedna od 3 popularne MPEG4 implementacije, ali istovremeno i najnovija i koliko sam ja shvatio NeroDigital je u potpunosti napravljen po MPEG4 standardu, dok DivX i XviD imaju neke razlicitosti. Takodje, NeroDigital bi trebalo da daje bolji kvalitet slike od DivX/XviD kodeka, pri istoj velicini fajla.

Skraceno skraceno izdanje kaze: "DVD film na CD-u uz pomoc DivX-a i sve zajedno sas 5.1 zvukom".

#offtopic
Evo sad sam dobio od dobavljaca ponudu za Strong 1700 DivX player koji se uklapa u MP cenu od 100e sa PDV-om.

Zanima me jel imao neko iskustva sa njim - po specifikaciji ovo cudo cita sve zivo, titl me mora da bude u istom folderu ili sa istim imenom, ima sve potrebne izlaze, titl prikazuje velikim belim slovima sa senkom. Zvuci vrlo interesantno - samo me zanima da li je to iko "opipao"? Kakav je kvalitet u pitanju - mada za tu cifru ne ocekujem cudo...

misoa je napisao(la):
Verovatno je bili dosta reci o ovome ali ja bas nemam puno vremena da trazim :D
Znaci bez zvucnika ali da podrzava barem 5.1,i obavezno Divx
HVALA :wave:

imas philips DVP 630 za ispod 8000 u metrou (pre dve nedelje)...

@Srga:
Zasto traziti "toplu vodu" :d, kad ima toliko zadovoljnih korisnika Xoro i Philips (ako ti ne treba dekoder) plejera?

poz. :wave:

Poslednja izmena:
Srga je napisao(la):
#offtopic
Evo sad sam dobio od dobavljaca ponudu za Strong 1700 DivX player koji se uklapa u MP cenu od 100e sa PDV-om.

Odlican player, sve to sto si naveo stoji, i jos jedna dobra stvar, a to je jako lepo uradjen meni. Inace 100 € je dosta jaka cena za taj player.

DAEWOO DVD RECORDER/PLAYER (jeftino?)

Setajuci se kroz Eltim rk (SonyWorld)
od raznih uredjaja videh neki DAEWOO DVD PLAYER/RECORDER

DAEWOO DQR1000D

I cenu od (cini mi se jeftinih) 14,154 Din (pisalo: AKCIJA!! )

Jel neko probao ovo?

Thanx

gozilla je napisao(la):
Odlican player, sve to sto si naveo stoji, i jos jedna dobra stvar, a to je jako lepo uradjen meni. Inace 100 € je dosta jaka cena za taj player.

Delovao mi je interesantno jer imam maloprodaju u kojoj bi se sigurno mogao prodavati za tih stotinak evra. To je ipak marza od nekih 10% ;) Naravno da bi za poznanike mogao da se vidi za neki "dodatni rabat" ali generalno marza koja je ispod 10% u maloprodaji ne pije vodu (citaj: neisplativo).

Vidjao sam jos pre STRONG DivX plejere i to stvarno davno i tad su delovali kao najobicnije djubre.
Ali mislim da sad kupci vise traze funkcionalnost (posebno u domenu gledanja DivX filmova) nego sto gledaju izgled i kvalitet. Ovo je primeceno na vecini kupaca koji su kod mene uzimali plejere.

Znaci samo da lepo radi DivX sa lepim titlom i da cita nasa slova - a uz to da kosta malo.
Ako je ovaj STRONG dobro resenje po tom pitanju, onda odlicno - naci ce svoj put do kupaca.

Nazad
Vrh Dno