Šta je novo?

DVD player Gorenje 2805x

vzoranms

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2006
Poena
304
Nisam našao ništa o ovom plejeru na forumu. Ako ima tema sa ovim modelom može biti premešten post. Kupio sam navedeni model prvi radni dan ove godine za nešto manje od 5700 d. Evo prvih utisaka.
Isprobao sam ga u prodavnici. Poneo sam 4 svoja disca. Jedan teško čitljiv (za XORO) drugi sa Divx-om sa prevodom u drugom folderu, treći sa 6 Divx-a na jednom DVD discu i zadnji je bio MP3. Sve je pročitao. Čita sva naša slova. Veličina titla je po meni prihvatljiva. Ima znatno jaču fioku od recimo LG 9700 koga sam probao par dana pre toga kod kolege. Daljinski je takođe solidan. Ali u pakovanju ne daju baterije za njega a trebaju mu dve AAA. Takođe kratak skart kabal. Ja sam ga jedva isteglio do TV-a. Ima dve godine garancije. Meni sam podesio na hrvatski pošto srpski nema. Sve u svemu ja sam zadovoljan sa opcijama. Ostaje samo da se vidi koliko je istrajan, a to će pokazati vreme.

Evo još jednog ineresantnog detalja. Ima veoma neobičnu standbaj diodu. Nalazi se zakošeno ispod displeja, okrenuta prema dole. Otprilike ima 10 x 1 cm veličine, i svetli drečavo plavom bojom. Noću može da služi kao požarno svetlo. Meni ne smeta jer sve uređaje isključujem noću iz struje.

Nazad
Vrh Dno