nidza je napisao(la):pitanje za tebe, zašto bi to radio?
u jednoj produkcijskoj kući sam podesio nove rezače da režu audiodiskove 16x, i snimak je odličan. Takođe su iz nepoznatih razloga do sad rezali 4x...
Uopšte ne mora da znači da će sa 4x da ti bude dobar snimak, pošto novi mediji i nisu predviđeni za tako sporo snimanje. Nije isključeno da će mnogo veću štetu da ti pravi tih 4x... O tome bih ja posebno poveo računa...
nidza je napisao(la):pitanje za tebe, zašto bi to radio?
u jednoj produkcijskoj kući sam podesio nove rezače da režu audiodiskove 16x, i snimak je odličan. Takođe su iz nepoznatih razloga do sad rezali 4x...
Uopšte ne mora da znači da će sa 4x da ti bude dobar snimak, pošto novi mediji i nisu predviđeni za tako sporo snimanje. Nije isključeno da će mnogo veću štetu da ti pravi tih 4x... O tome bih ja posebno poveo računa...
Write Speed
DVD-R
16x, 12x, 8x, 6x, 4x, 2x, 1x
DVD-RW
6x, 4x, 2x, 1x
DVD-R DL
6x, 4x, 2x
DVD+R
16x, 12x, 8x, 6x, 4x. 2.4x
DVD+RW
8x, 6x, 4x, 2.4x
DVD+R DL *3
6x, 4x, 2.4x
CD-R
40x, 32x, 24x, 16x, 10x, 4x
Write Speed CD-R
32x Zone CLV (4.8 MB/sec)
24x Zone CLV (3.6 MB/sec)
16x CLV (2.46 MB/sec)
12x CLV (1.845 MB/sec)
8x CLV (1.23 MB/sec)
4x CLV (0.615 MB/sec)
mmmm je napisao(la):Da li ih svi uredjaji normalno citaju (stari muz. stubovi, cd uredjaji u kaficima (o kojima gazda kafica vodi najmanje paznje)...)?
||NeX|| je napisao(la):Nađi si isplatniji posao, kani se gazda kafića i njihovih para.
||NeX|| je napisao(la):Nisam pogrešno razumio - ti njima snimaš mjuzu. Ogavan posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari