Šta je novo?

DVD Mulholland drive

nebomilo

Čuven
Učlanjen(a)
07.10.2002
Poena
609
Interesuje me da li postoji razlika osim u ceni izmedju ovog DVD-a kupljenog u Videopolisu i M2. U Videopolisu kosta 900 din mada ga trenutno nemaju a u M2 kosta 300 din.

Isti su, samo je u M2 na snizenju, njihovo je izdanje (Metro Film) pa im se moze...

Ima se, moze se :d

Nego, da mi vidimo ovaj DVD Mania, kakav ce biti :D

Cineman je napisao(la):
Ima se, moze se :d

Nego, da mi vidimo ovaj DVD Mania, kakav ce biti :D

Skeptican sam. Verovatno ce liciti na britanski "Total DVD" (mladji brat "Total Filma"), ali se onda postavlja pitanje zasto Metro nije mogao/hteo da uzme licencu i za njega, vec improvizuje sa nekakvom "DVD Manijom"? A i ko li ce da im pise recenzije, nece valjda da ih prevode...

Zorro je napisao(la):
Skeptican sam. Verovatno ce liciti na britanski "Total DVD" (mladji brat "Total Filma"), ali se onda postavlja pitanje zasto Metro nije mogao/hteo da uzme licencu i za njega, vec improvizuje sa nekakvom "DVD Manijom"? A i ko li ce da im pise recenzije, nece valjda da ih prevode...
Ma, moze mu se. Samo, ja mislim da je to pokrenuto zbog toga sto mu najverovatnije koliko-toliko ide dobro prodaja Total Filma, i da ljudi kupuju DVD-ove preko TV Novosti, i ostalih casopisa, pa da se i on isproba na tome. Kad pogledas, lepo od njega, sto ipak daje kvalitetan film, gledajuci neke koji su do sada izbaceni kod TV Novosti i ostalih...

Nazad
Vrh Dno