Šta je novo?

DVD mediji...

Mickey Mouse

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2004
Poena
319
Poštovanje gospodo,

Zanima me koji su najbolji DVD diskovi i gde mogu da se nabave po najpovoljnijoj ceni u BG-u? Cene?

Trebalo bi da nasnimim neke filmove koji su došli iz Amerike na DVD-evima na moje prazne DVD-eve...

Zahvaljujem!

Veoma dobri su Riteci koji se mogu kupiti u "neobelezenoj" varijanti (gore nista) i pod imenom PrimeDisc, kada su malo skuplji. Ubedljivo najjeftinija varijanta (ali ne i losa) je PrimeDisc DVD-R jednobrzinac, koji se uspesno reze i na 2x i kosta oko 35 dinara.
Verbatimi su takodje dobri, a Princove izbegavaj (osim ako ih ne narucujes od Bokija iz Nisha).

A uskoro ce se pojaviti i OptiPlex da ti kaze gde ih mozes nabaviti :)

Prijatelj je doneo neke filmove na DVD-evima iz Amerike i ja hoću da mi ih on nareže na moje prazne DVD diskove, međutim neki filmovi imaju materijale sa OBE strane diska (additional features)!? Da li to znači da treba da kupim dva DVD-a za po svaku stranu, ili i ovi prazni imaju mogućnost snimanja na dve strane (imam Verbatim DVD-R disk, za koji su mi rekli da je 'minus' jer to čitaju svi plejeri; piše i da je 4x certified, 4.7GB...)!?

Hvala!

Naravno da za kopiranje dvostranih DVD-ova moras da uzmes dva jednostrana...

Ok. To verovatno znači da su ovi koje imam jednostrani...

Hvala.

Sto princo diskovi ne valjaju?? Narezao sam ih dosta na 107d i odlicno su citljivi svugde.

Verbatim 50din kod Srecka, Ritek i Ricoh 70din u Dudiju, Ritek 1x@2x za 35din takodje u Dudiju.

Moja preporuka - Ricoh od 70 din, ali pitanje je ima li ga trenutno

I PAZI SE jer u centru u gomili radnji prodaju "Ritek" po 35-50 dinara a u stvari su to najobicnije djubre diskovi kompanije YiJhan (verovao ili ne :) )

A kako stoje stvari sa Novim Sadom i diskovima?

Imas u Pixelu za 40 dinara PRINCO... Vise nista ni ne znam, samo tamo kupujem to :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Veoma dobri su Riteci koji se mogu kupiti u "neobelezenoj" varijanti (gore nista) i pod imenom PrimeDisc, kada su malo skuplji. Ubedljivo najjeftinija varijanta (ali ne i losa) je PrimeDisc DVD-R jednobrzinac, koji se uspesno reze i na 2x i kosta oko 35 dinara.
Verbatimi su takodje dobri, a Princove izbegavaj (osim ako ih ne narucujes od Bokija iz Nisha).

Pogledaj test u novom Digitalu (Verbatim uspešnost rezanja 3 od 4, Princo 1 od 4)... - To je onaj Princo sto na njemu pise Princo for Data, a u poslednjoj turi uzeo sam 100 Princa odozgo ne pise nista, poreklom su iz Niša, cena 33 din/kom.. uspešnost rezanja kod mene na Necu 2500A 100 od 100, kod drugara na Pioniru 107D 98 od 100.....
Moja preporuka je taj Princo (mlogo je bolji od Verbatima)!!!

:,,:

Poslednja izmena od urednika:
razor1900 je napisao(la):
Pogledaj test u novom Digitalu (Verbatim uspešnost rezanja 3 od 4, Princo 1 od 4)... - To je onaj Princo sto na njemu pise Princo for Data, a u poslednjoj turi uzeo sam 100 Princa odozgo ne pise nista, poreklom su iz Niša, cena 33 din/kom.. uspešnost rezanja kod mene na Necu 2500A 100 od 100, kod drugara na Pioniru 107D 98 od 100.....

poreklom su iz Niša = od Bokija

PS. Zadnji put kad sam odlazio na trafiku da kupim neke skupe novine, dvoumio sam se izmedju Hackera i Digitala, ali je Hacker pobedio :d

Tip of the day: kod Doma omladine, Verbatim DVD-R 4x sa stapa 35 dinara!
Sa kutijom, izadje ispod 45.

Molim ? Jesi li ti siguran u to ? Tj. da su to verbatimi 4x...da to nisu opet YiYhanovi sto su nekad pricali da je Ritek ?

I... ? Kakvi su se pokazali ti Verbatimi u radu? Jel ih probao neko? Ja uzeo juce sest komada i imam nameru da ih narezujem uskoro kod ortaka.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ja na tri komada narezao svoju MP3 kolekciju, verifikacija u redu, sve u redu, evo upravo slusam muziku sa njih :)

...na tri komada narezao svoju MP3 kolekciju...

Pih, izem ti kolekciju koja staje na manje od 7-8 komada :)

Znaci ispod doma omladine ? Kuuuul, moram da ih posetim ovih dana...

Mnogo :d Ne zna se da li su bolje ili poznatije :d :D
Doduse priznajem da clanovi tih grupa imaju u proseku oko 50 godina, pa idu na iskustvo :p

Kad smo kod iskustva, prso mi jedan disk tokom rezanja, zahvaljujuci EPS-u :mad:

Ali dobro, ostali su OK...

Ja na tri komada narezao svoju MP3 kolekciju, verifikacija u redu, sve u redu, evo upravo slusam muziku sa njih :)

E super onda :) Uzecu jos par komada kad ove utrosim. Nadam se samo da nece nestati, a ako i nestanu, da ce sledeca kolicina imati slicnu cenu.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kad smo kod iskustva, prso mi jedan disk tokom rezanja, zahvaljujuci EPS-u :mad:

Ali dobro, ostali su OK...

UPS je lek za EPS :d :p

Nazad
Vrh Dno