Šta je novo?

DVD medij RITEK G04 ili G03

stefilo

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
601
Pre svega pozdrav starim forumasima od mene novega jedno pitanje za zainteresovane i upoznate: Gde se u Srbiji mogu kupiti RITEK-ovi DVD medjii i ako ih ima po kojoj ceni ? :D THX unapred i jos nesto ako nije mnogo za prvi put : Kingston HiperX DDR 400 imali negde ??? 2x256MB

evo ja dodajem:

gde ima u ponudi bilo koji 4x medij a da nije princo ili plasmon? verbatim isto ne dolazi u obzir zbog prevelike cene (valjda je oko 170din)

Miroslav je napisao(la):
evo ja dodajem:

gde ima u ponudi bilo koji 4x medij a da nije princo ili plasmon? verbatim isto ne dolazi u obzir zbog prevelike cene (valjda je oko 170din)

A zasto mislis da ces naci nesto jeftinije? SmartBy je jos skuplji. Znas li posto su uopste npr. TDK (Armor plated) ili Ritek? Tamo negde preko poshto ih kod nas nema?

e za DVD R diskove je deri macka koliko mozes princo je uveliko precenjen a za ostalo ni oni sami neznaju sta prodaju, ako gresim nek me neko razuveri sa konkretnim primerom

Evo kupio sam danas Pricno 4x u NT softu i izrezao mi je jedan bez problema bez ikakvih problema u citanu... radi se o totalno razlicitim diskovima, ovi nemaju nista na sebi napisano osim 4xb240035492 a onimnoooogo losiji nemaju to napisano vec na sebi Princo 4x stampa preko celog diska

Jos uvek niko ne zna da li Riteka ima u opste kod nas!? Kako sam listao web nasao sam u Szegedu za 410 forinti po komadu Ritek-a G04 , samo da se ode i da se nadje tamo gde se reklamira sto je znajuci trgovce 50% : 50% da uspe :eek:

Ima kod Dudija... Prodaju ih pod imenom Primedisc (Alcohol 120% ih prepoznaje kao "RITEKG04"), ja sam pre neki dan uzeo 20-ak komada, u spindle-u (bez štampe) su oko 115 din/komad, ima ih i printable i u kutijici...

Kingstone HyperX potraži u Pakomu.

mikis je napisao(la):
Ima kod Dudija... Prodaju ih pod imenom Primedisc (Alcohol 120% ih prepoznaje kao "RITEKG04"), ja sam pre neki dan uzeo 20-ak komada, u spindle-u (bez štampe) su oko 115 din/komad, ima ih i printable i u kutijici...
Kingstone HyperX potraži u Pakomu.

Odlicno! PrimeDisc inace uvek koristi Ritekove medije. I nisu skupi.
Dobra vest.

Vrh Dno