Šta je novo?

DVD Lab Pro dezihronizacija

Serbianboss

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
360
Pozdrav svima,

Naime imam jedan veoma glup i iritirajuci problem.

Kada uradim capture vhs kasete(radim u mpeg2) dobijem sasvim ok fajl.Znaci slika je ok i nema nikakve dezihronizacije.
Problem nastaje kada taj fajl ubacim u dvd lab pro.Kada uradim authoring u ovom programu negde posle sat vremena filma dodje do dezihronizacije.Dezihronizacije je zaista mala rekao bih oko 1 sekunde ako ne i manje, ali se ipak primeti.

Kako ovo mogu da resim?Znaci originalan fajl je zaista u redu, a kad uradim authoring u dvd lab pro dodje do te dezihronizacije

P.S samo da napomenem da nemam problema kada taj fajl ubacim u Ulead DVD movie factory.Tu sve radi dobro

pozdrav

DVD Lab Pro, kašnjenje zvuka

U Lab-u sam radio demux jednog DVD-ja, koji nije mogao da pušta title u standalone DVD playeru, a na compu je radio ok. Posle reautorizovanja, u Lab-u, zvuk je kasnio u odnosu na sliku. Još nisam našao rešenje, a evo i linka o tome: http://www.videohelp.com/forum/archive/t190878.html :trust:

kazu da treba provuci prvo taj mpeg 2 file kroz PVAStrumento ili ProjectX, koji nikad nisam na kraju instalirao posto se prvo mora preko Java napraviti .exe
isprobao sam PVAStrumento ali onda vec u njemu dodje do desinhronizacije...

Provukao sam file kroz Womble MPEG Video Wizard (Womble MPEG Video Wizard is the latest, multi-dimensional MPEG editor), exportovao, demultiplexirao, i radi...

ja kad sam povukao file kroz womble i tu sam dobio dezihronizaciju

Nazad
Vrh Dno