Šta je novo?

DVD film na TV out ?

koma

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
620
Kako najlakse naterati DVD Pioneer 119 da prikazuje film na TV-u Grunding :) , pomocu PowerDVD-a, a preko TV izlaza nVIDIA GF2MX kartice sa 32 Mb uz operativni sistem W2000 sa SP3 (ostatak masine i nije toliko bitan, ali da navedem... P4 1.5 GHz, 512 MB RAMBUS, 40 GB IBM 7200 itd...)

Ovo mi treba za jednog prijatelja, tako da ako moze bez akcije sa TV-tool-om. Osim ako to nije jedino resenje.

Pozdrav,
:boom:

koma je napisao(la):
Kako najlakse naterati DVD Pioneer 119 da prikazuje film na TV-u Grunding :) , pomocu PowerDVD-a, a preko TV izlaza nVIDIA GF2MX kartice sa 32 Mb uz operativni sistem W2000 sa SP3 (ostatak masine i nije toliko bitan, ali da navedem... P4 1.5 GHz, 512 MB RAMBUS, 40 GB IBM 7200 itd...)

Ovo mi treba za jednog prijatelja, tako da ako moze bez akcije sa TV-tool-om. Osim ako to nije jedino resenje.

Pozdrav,

u display settings pa u advanced i tamo neka setuje da mu CLone-ira sliku na Tv i to je to...

koma je napisao(la):
Nije to to ! :) veruj mi ima tu jedna zackoljica !

Pozdrav,

Zar nije dovoljno da samo pusti sliku na TV i pusti DVD pomocu powerDVD-a u fullscreen-u?

Nije dovoljno zbog macrovision zastite. Ne znam zasto ti smeta da koristis tvtool, 100 puta je lakse tako dobiti izlaz nego iz detonatora + sa njim nema crnog okvira oko slike. Ako bas hoces, postoji program dvdidle kojem je namena cachiranje filmova i prevazilazenje region free zastite cak i kod region zakljucanih playera (hardverskih) a moze posluziti i u ovu svrhu. Posalji zahtev na [email protected] najkasnije do 24h u nedelju i poslacu ti ga.

Laza je napisao(la):
Nije dovoljno zbog macrovision zastite. Ne znam zasto ti smeta da koristis tvtool, 100 puta je lakse tako dobiti izlaz nego iz detonatora + sa njim nema crnog okvira oko slike. Ako bas hoces, postoji program dvdidle kojem je namena cachiranje filmova i prevazilazenje region free zastite cak i kod region zakljucanih playera (hardverskih) a moze posluziti i u ovu svrhu. Posalji zahtev na [email protected] najkasnije do 24h u nedelju i poslacu ti ga.

Hmm.. izgleda sam spavao na casu.. o kakvoj se zastiti radi? to vazi samo za nvidia kartice? imam ati-ja i gledam DVD-e na TV-u bez problema :confused:

koma je napisao(la):

Pozdrav,

Nema potrebe da isto pitanje postavljas na dva mesta...

petri je napisao(la):
Hmm.. izgleda sam spavao na casu.. o kakvoj se zastiti radi? to vazi samo za nvidia kartice? imam ati-ja i gledam DVD-e na TV-u bez problema :confused:

To bi trebalo da vazi za sve kartice. U tv-outu postoji ugradjena macrovision zastita.

Zasto kod tebe nema macrovisije - pojma nemam. Inace to nije samo kod nvidia kartice, vec i kod ati.

Ima na neti da se skine program koji skida tu Microvision zastitu. Jedan moj drugar, je pre nekog vremena imao taj problem, i skinuo neki program za skidanje Microvision zastite, mislim da se zove DeMicrovison ili tako nesto.

btw. Ne razumem zasto ne bi koristio Tv tool, ipak ce ti on odraditi najbolje posao!!!

Nazad
Vrh Dno