Šta je novo?

DVD-DL u DVD-SL

CuBe-O

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
630
Mozda sam glup, ali ovo mi nikako ne ide. Znaci, kako prebaciti film sa dvoslojnog DVD-a na jedan ili dva jednoslojna?

Probao sam sa DVD shrinkom, nije mogao da smanji dovoljno - problem je bio u zvuku. Treba mi nesto jednostavno kao gore pomenuti program, ali da moze i da kompresuje zvuk i/ili da rastavi DL na 2 SL

Mozesh da izbacish neke audio stramove (Francuski, komentar rezisera i sl) i neke od extras da zamenish sa slikama (reklame, trejlere...) i u 99% sluchajeva moze da shrinkuje film. Poigraj se malo sa njim ima dosta opcija iako izgleda vrlo jednostavno. I obavezno ukljuchi "Deep Analysis".
Osim toga mozesh da radish Re-author i da sachuvash samo film. To se radi drag & drop metodom :)

Srecko31 je napisao(la):
>>>>>>.. i neke od extras da zamenish sa slikama (reklame, trejlere...)<<<<<

Kako ovo da se uradi bez re-authoringa?

Koristim DVD2OneV2 - fino mi zapakuje DL na SL sa sve dopunskim materijalom.

Slažem se sa zerbahom.
DVD2One je mnogo bolje rešenje nego DVD Shrink.

Kako to, kad DVD2One radi jedan prolaz, a DVD Shrink 2? Plus sa DVD2One-om slika ispadne kockastija (kad se zumira) nego sa DVD Shrinkom?
Ako koristite DVD Shrink, onda slobodno koristite i Nero Recode, pošto autor Shrinka sada radi za njih plus Recode sadrži dodatne brzinske optimizacije...

Da li Recode iz Nera 7 postoji kao standalone program?
Moze li se koristiti uz nero burning.. ver 6?

Ako si mislio da li može da se startuje van "integrisanog" Nera, može (start > programs > nero 7 > photo & video > nero recode, ili recode.exe iz Nero foldera). Ali ne dolazi u odvojenom paketu nego u onom glomaznom od 100 MB, zajedno sa svim ostalim...
A za onaj iz šestice nisam siguran da im je čovek iz Shrinka tad još bio u timu...

Koju aplikacuju koristite za cropovanje nekih delova nekog dvd materijala ?

CuBe-O je napisao(la):
Mozda sam glup, ali ovo mi nikako ne ide. Znaci, kako prebaciti film sa dvoslojnog DVD-a na jedan ili dva jednoslojna?

Blaza dvd copy, clone dvd

Nazad
Vrh Dno