Šta je novo?

DVD-DIVX solidan a da nije zahtevan

mornardal

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
309
...odnosno da cita titl koji nije istog naziva kao i film.To mi mnogo znaci jer imam preko 2000 divx i ne pada mi napamet da sad opet prebacujem titlove.Uslov je i da bude relativno kvalitetan uredjaj.

Ako je titl u istom folderu (ne vezano za ime titla) dobar izbor je i LG9xxx serija, možda i bolji od Xoro-a ako ti ne trebaju analogni 5.1 izlazi koje Xoro ima, a LG nema. LG je u prednosti jer sa modifikovanim firmware-om čita Qpel Xvid filmove, mp3 tagove i titlovima možeš da menjaš položaj, boju i veličinu slova. Sa druge strane Xoro može da čita titlove i van direktorijuma sa filmom, i podržava MP4 standard.

A koji je to tachno LG model koji sve ovo moze? Razmishljam se izmedju Pioneer-a dv380 i nekog LG-a, a poshto LG-u nije bitan naziv titla onda mi je on prvi izbor... i gde ima da se kupi i kolika je otprilike cena?

LG DVX9700 ili LG DVX9900. Razlika je samo u prednjoj masci.

Kako LG-u nije bitan naziv titla, tako nije ni pioneeru, tek toliko da se zna
,)

Jedan od najboljih DVD Playera je definitivno SmartVision...čita sve video formate što se stavi u njega, tako i titlove....Cena je oko 50e.
Best Buy ! ;)

Phoenix257 je napisao(la):
Kako LG-u nije bitan naziv titla, tako nije ni pioneeru, tek toliko da se zna
,)
A sa kojim to fw-om? Ja sam prochitao ceo thread o gufiak-ovom fw-u i tamo on izrichito kaze da ne radi razl. naziv prevoda od imena filma i da ce to biti tek implementirano... e sad, mozda postoji neki drugi fw koji to moze?

konkretno,

film.avi
prevodBLAH-mrzxa.sub (ili .srt)

i radi?
(naziv titla je inspiracija, nemam nishta takvo :d)

Xwave 9200, je takodje dobar player a nije skup i podrzava to sto trazis.

LG ili Pioneer.
Zaboravi te X-Shock-Sky-Wave-ove....

Arrow

Arrowsat, a ti si ih sve istestirao pa tako pises?
Koliko vidis, ja sam napisao samo za XWave 9200 iz licnog iskustva i nisam pljuvao po nijednom drugom zato sto ih nisam testirao. Najlakse je tako deliti savete drugima kao sto ti delis :zgran:

U pravu ste obojica, a ja jesam istestirao sve te i jos mnogo drugih playera i mogu reci Pioneer i to je to

,)

Neka kupi ko sta hoce, ja sa mojim savetom sigurno nisam za*ebao coveka !!!
I Philips 630 nije los izbor, ako se nadje povoljno.

Sikili, svaka ti cast i da te XWave sluzi 100000 godina.
Ali ono sto ni jedan od tih waveova i shokova nema je posten daljinski upravljac.
Da mozes u mraku da kontrolises plejer napamet, i da ne "propadaju" dugmici.
A i na firmware update ne moras da cekas i molis i pretis prodavcima...

Moj savet je em praktican, em ekonomican, jer je recimo LG u oglasima 5.000 dinara, a Pioneer oko 7.000 dinara. A taj Xwave je 7.200 koliko sam video.

A sad ko kupuje neka malo mucne glavom i razmisli sta mu treba. Mada za te pare i da ga baci nije greda...

Arrow

PS. Ja ne prodajem DVD/DivX uredjaje. A za ostale savetodavce nisam siguran.

Eh, da... ni ja nisam pljuvao po tim uredjajima vec sam rekao da su ova dva navedena provereno dobri.

Eto neka bude da je i Xwave bolji od njih, a ti mi navedi u cemu...

Arrow

Cena Xwave je 5900 dindji a ne 7200 kako si napisao, a sto se tice tih problema sa daljincem, uopste nije istina. Svi su pricali da ima problema sa IR diodom i da ona treba da se promeni da bi daljinac dobro radio. Kod mene sve radi OK, mozda sam imao srece sa serijom u kojoj su stavili dobre IR diode. Sto se tice propadaju dugmad na daljincu, e to prvi put cujem od nekoga.
Nije vazno, nemam nameru da se raspravljam, Pioneer is the best. Hiljadu ljudi - hiljadu cudi!
Pozdrav

Nisam rekao za Xwave da mu ne valja daljinski, vec generalno su daljinci katastrofa kod vecine tih plejera. Isao, gledao i trazio kada sam kupovao, pa znam.
Znas kad ces u mraku da koristis daljinac... kad ga naucis ko Brajovu azbuku.
A dugmici znaju da zaglavljuju i ne prihvataju komande (ne znam za xwave - ovo kazem za jedan drugi slican uredjaj - licno probao).

Ajd okaci sliku daljinca, a i ja cu od LG-a i Pioneera, da vide ljudi o cemu pricam?
Ako koza laze, rog ne laze...

ArrowSat je napisao(la):
Nisam rekao za Xwave da mu ne valja daljinski, vec generalno su daljinci katastrofa kod vecine tih plejera. Isao, gledao i trazio kada sam kupovao, pa znam.
Znas kad ces u mraku da koristis daljinac... kad ga naucis ko Brajovu azbuku.
A dugmici znaju da zaglavljuju i ne prihvataju komande (ne znam za xwave - ovo kazem za jedan drugi slican uredjaj - licno probao).

Ajd okaci sliku daljinca, a i ja cu od LG-a i Pioneera, da vide ljudi o cemu pricam?
Ako koza laze, rog ne laze...

Ja brate nemam tih problema, brzo ucim ;) a sa ovim daljincem nemam nikakvih problema ni po mraku a ni po danu :d , da bi zaglavio dugme trebao bih da ga pritiskam sa cekicem :smash:
Normalnom upotrebom nema sanse da tako nesto se desi. Evo i slicica daljinca koji je izrazito komplikovan za ucenje i baratanje u mraku :d :d

Prilozi

• daljinac.jpg
    daljinac.jpg
    62 KB · Pregleda: 79
Di ima LG-ja, po kolkoj ceni i sa koliko garancije?

Da taj daljinac je jedan od boljih sto se kineza tice...
Ali ruku na srce, imam slican tome koji sam dobio uz risiver (low budged),i se snalazim i u mraku...

Ali pogledajte od pioneera samo daljinac, savrsenstvo, pa LG, a tek kvalitet obrade i detalji... (sikili ne osecaj se prozvanim, ovo je uglavnom za neke druge kineze).

jednostavno, kad ga vidis na oko pomislis da je ozbiljna masina... sto i jeste...

Arrow

Da ne ostanemo duzni i za slike...

Prilozi

• dv380s_large.jpg
    dv380s_large.jpg
    23.9 KB · Pregleda: 100
  • dv2850s_large.jpg
    dv2850s_large.jpg
    24.9 KB · Pregleda: 81
  • xwave9200.jpg
    xwave9200.jpg
    31 KB · Pregleda: 85
  • lg9900.jpg
    lg9900.jpg
    12.8 KB · Pregleda: 101
  • lg9900rmt.JPG
    lg9900rmt.JPG
    4.3 KB · Pregleda: 106
Zar SkyVision 966 nije jedan od najboljih (ako ne i najbolji)?

^^^ Kratko & jasno - ne.

Vrh Dno