Šta je novo?

DVD-DivX plejer "necita" prevode!ZASTO?

Rale023

Čuven
Učlanjen(a)
17.12.2003
Poena
604
Nedavno sam kupio DVD(DivX) Plejer, marke LGOK LG888-MP4.
Navodno,prodavac je rekao da cita prevode za DivX, sto nisam uspeo da aktiviram.
Molim nekog ko ima iskustva ili ovakav plejer da mi pomogne!

Pa neka ti pomogne taj prodavac jer ces tesko naci nekoga ko ima taj player.
Koliko ja znam, playeri koji imaju mogucnost citanja titlova ne podrzavaju sve formate istih pa moras da otkrijes koje tvoj podrzava ako uopste podrzava isto.
btw Jesi li trazio po Google-u?
Ajd...

Da, prodavac se "odlicno razume" ali da proda.
Na Google-u nisam nasao nista sem zvanicni sajt ove firme.
Na kutiji ovog plejera pise da podrzava titlove na DivX-u(!!!?)ali nema uputstva kako da to uradim.U meniju plejera nema nikakvih opcija za to.
Dali za podrsku titlova na DivX-u za plejere treba neki firmvare ili nesto sl.?
btw;Sve ostalo DVD,MP3,...radi OK

Evo iskustva sa nekog DRUGOG playera (Yamada DVD6000) pa mozda i pomogne, ili bar pokusaj na neki slican nacin.

Naime kod ovog playera se postupa na sledeci nacin. Ubacis CD ili DVD sa filmovima i titlovima i u meniju odes na zeljeni titl i pritisnes na daljinskom dugme ANGLE, ukoliko je sve kako treba (znaci da je prepoznao sadrzaj titlova) ispise na TV-u "Divx subtitle selected". Posle toga izaberes odgovarajuci film za taj titl, pritisnes "PLAY" i svira film sa titlom....

Mozda je neka slicna caka i kod tih playera da nekako moras da izaberes titlovanje pre filma, mada nisam siguran, kazem ovo radi na mom playeru....

Pozdrav,
Turbo
:wave:

Sve ovo sto ti rekose mora de uzme u obzir jer sve zavisi od playera do playera. Negde mora da pise a na tebi je da pronadjes gde. Ja npr. nikada ne bih kupio takav player a da ga prethodno na licu mesta ne probam.
Pisi mail proizvodjacu, to ti jedino preostaje...

Hvala svima a posebno "TURBO-u" .Problem je resen ,upravo je to bilo resenje,sto definitivno znaci da svi plejeri rade na isti nacin tj;prvo odaberes prevod a onda film....

Vrh Dno