Kad vec postoji dovoljno tema slicne sadrzine, bolje da pitam na ovoj nego da otvaram novu.
Dakle, planiram da uskoro kupim dvd/divx plejer pa sam u nedoumici koji uzeti. Ono sto ne mora da ima je 5.1 izlaz, fm tjuner, karaoke, lep dizajn, i slicne kozmeticke dodatke (sve ovo ne skodi, ali kao sto vec rekoh nije neophodno). Sad ide ono sto je bitno tj. sta moj buduci plejer mora da ima: hdmi, usb (koji radi kako treba, bez seckanja i povremenog padanja frejmrejta), dobar kvalitet citanja (sto diskova sto kodeka), i dobar subtitle (kad kazem dobar subtitle mislim na dobro citljiv i po mogucstvu da ima podrsku za nasa slova ali cak ni to nije bitno samo da je citljiv pa makar umesto č, ć, c, bilo univerzalno c, i naravno da nema bagove tipa ako se film i prevod ne zovu istovetno nece da pusti i slicno).
Takodje, ne bi bilo lose ni da cena ne bude narocito visoka, mada opet mozda i bolje platiti nesto vise pa da traje 3,4 godine nego platiti jeftino pa da rikne za godinu dana (a nema vise tehnike koja traje po 10 godina k'o nekad sto je bilo).
To je otprilike to, cenim da sam bio dovoljno opsiran tako da cemo uskoro zajednickim snagama naci nesto da valja.