Šta je novo?

DVD/DivX Elite PV100 Firmware

Toruk_Makto

Cenjen
Učlanjen(a)
05.05.2010
Poena
151
Kupio sam gore navedeni plejer i imam problem sa ucitavanjem titlova, tj kada ubacim disk ili usb na kome su npr. vise epizoda neke serije, plejer moze da procita titlove samo za prve tri epizode, ili ako ima 2 ili 3 foldera u kojima ima vise od 3 epizode, opet moze samo da procita titlove za prve tri epizode. Znaci prvo folder tri isto tako u drugom itd.
Da li neko zna kako ovo mogu da resim ili ako neko moze da mi kaze gde mogu da skinem novi Firmware ?

Nazalost cest problem sa nepoznatim DVD player. Imao sam priliku da vidim nesto slicno kod prijatelje u BGD isto je bio neki neponati brend. Player je video 8 epizoda serije i 4 titla kad se skroluje od dozgo na dole (meni uredjaja) kad skrolujes od dozdo na gore video je svih osam avi i titlova. (nikad nije resio problem)

1. proveri tacno nazive titlova dovoljna je (.) pa da se titl ne moze procitati jer se razlikuje od naziva filma (naziv filma i naziv titla moraju biti indeticni > InSecurity S01E05.avi=InSecurity S01E05.srt) , Dali su titlovi u settings dobro namesteni, zemlja, unicode, western, central europe (sta vec imas)

Kad ukucam u google dobijem ovo http://www.itsvet.com/proizvod/elite-pv-100/comp_tehn_dvddivx/720/378

Problem sa nepoznatim firmama je sto sve one kupuju uredjaje od jednog proizvodjaca (kina) i samo menjaju naziv uredjaju. Vecina njih i nema sajt da nekazem podrsku za nove firmware ili forum gde bi ti neko pomogao. A to je verovayno slucaj i sa tvojim DVD player. Jedino resenje je da vidis koji procesor koristi za dekodiranje DviX pa da pokusas da nadjes neki genericki firmware ili slican uredjaj a onda ti se mogu pojaviti drugi problemi (ne rade sve funkcije itd itd) i to je veliko smaranje. Zato vecina i voli da kupi poznati uredjaj (Pioneer, Philips, LG, Samsung...) jer imas mogucnost oficielnog Upgrade sa sajta proizvodjaca, forume...)

Inace sam nasao i ovo http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=10685 ...Sad pre nego krenes u akciju pitaj jos nekoga nisam bas naj sigurniji sa tim nepoznatim firmama i dali je ovo ok (google i samo google)

Mozda pomogne, Pozdrav

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno