Šta je novo?

DVD Decrypter odlazi u legendu??

dusans

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2004
Poena
319
DVD Decrypter to be removed

24 November 2005 7:48 by dRD
Macrovision Corporation recently acquired the intellectual property rights in all versions of DVD Decrypter from its author, Lightning UK!. As the current owner of the intellectual property rights in DVD Decrypter Macrovision has contacted us to inform that "any license granted by Lightning UK! to AfterDawn for the distribution of any version of the Software [DVD Decrypter] is hereby terminated with immediate effect."

http://www.afterdawn.com/news/archive/7056.cfm

Ako je ovo tacno mogu samo da kazem jednu stvar: STETA. Program je nikad korisniji za dekriptovanje DVD filmova i skidanje zastite.
Jedino mi ostaje da se od tuge :bottle: i :cigar:

Chime cemo sada da decryptujemo dvd-ove?!?

Pa istom ovom verzijom koju i sad koristimo... ;)

eh sad... dvd decrypter se bas ne snadje sa acossima i slicnim novijim zastitama...
tako da prva sledeca verzija zastite i postojeca verzija decryptera postaje neupotrebljiva...

misli da je DVDFab Decrypter naslednik DVD Decrypter-a

DVDFab Decrypter is a simple version of DVDFab Express. It copies entire DVD movie to hard disk, and removes all the protections (CSS, RC, RCE, APS, UOPs and Sony ARccOS) while copying.

DOWNLOAD

Nije, nema veze jedno sa druigm... osim namena
plus ovo je komercijalan program (ima onu express free verziju)

nisam ja dobro formulisao recenicu....
Hteo sam da kazem da umesto DVD Decrypter-a sada mozemo da koristimo gore pomenuti program.

Jedino sto nisam pronasao kod DVDFab Decryptera je "Ifo Mode" koji sam koristio sa DVD Decrypterom kada sam radio rip sa Auto GK (koji izgleda da isto ide u legendu kao i DVD Decrypter)

Poslednja izmena:
matrix77 je napisao(la):
Jedino sto nisam pronasao kod DVDFab Decryptera je "Ifo Mode" koji sam koristio sa DVD Decrypterom kada sam radio rip sa Auto GK (koji izgleda da isto ide u legendu kao i DVD Decrypter)
Možeš li detaljnije, šta se to dešava sa Auto GK?

I još nešto, kako je to Macrovision stekao prava nad DVD Decrypterom? Neka sudska odluka ili šta?

Izgleda da AutoGK 2.20 je zadnja i druge nece vise biti, evo sta pise na njihovom sajtu:
Last version of AutoGK is out: 2.20 stable

Those who didn't believe this day would come - were wrong This is officially last version of AutoGK that I'm going to releas.Never say never, but at the moment I have no plans of continuing developing it. Reasons are the usual ones: lack of time and motivation...

Za vise informacija evo njihov sajt:
http://www.autogk.me.uk/

Poslednja izmena:
meni je tuznije sto se obican gk ne razvija preterano vise... mada oba programa su dosegla dosta visok nivo i nema bas ni smisla ici dalje sa njima za postojecu tehnologiju, pre svega avi+xvid+mp3

danijel00 je napisao(la):
meni je tuznije sto se obican gk ne razvija preterano vise... mada oba programa su dosegla dosta visok nivo i nema bas ni smisla ici dalje sa njima za postojecu tehnologiju, pre svega avi+xvid+mp3
Da li? AutoGK već ne može da radi sa DivX 6.03. Sutra se isto može desiti sa XviD-om. Brzo takve stvari zastarevaju i ako niko ne radi apdejte programa...

Nazad
Vrh Dno