Šta je novo?

DVD covers?

Pošto sam već otvorio novi post onda i da pitam sledeće:
Nedavno mi je drug rekao da ima neki program koji služi za katalogizaciju filmova, ali je zaboravio kako se zove i odakle se skida. Znači kad se klikne neki film ono se otvori sa desne strane preview sa slikom i opisom filma. Ako iko zna za taj program molim da mi pomogne u ovoj potrazi!
U napred hvala!!!

undertaker_84_ je napisao(la):
Pošto sam već otvorio novi post onda i da pitam sledeće:
Nedavno mi je drug rekao da ima neki program koji služi za katalogizaciju filmova, ali je zaboravio kako se zove i odakle se skida. Znači kad se klikne neki film ono se otvori sa desne strane preview sa slikom i opisom filma. Ako iko zna za taj program molim da mi pomogne u ovoj potrazi!
U napred hvala!!!
Moguće da je u pitanju Ant movie catalog

U pitanju je Ant Movie Catalog. Izvoli link za download.
Fajl ~ 3236Kb.

program je ok, samo zna li iko da li postoji neki server koji daje review-e filmova na Srpskom, nostalgija me hvata. Inače moraću sam da prevodim 🙁

Koristi search, imali smo vec 2 ovakva threada. 😡

Za katalogizaciju filmova najjaci program je "All My Movies"....ima i prevod na srpskom(ili hrvatskom, ne secam se tacno) i u poredjenju sa njim "Ant Movie Catalog" je nula....verujem da ce se svako ko ga proba oduseviti....poz

urospo je napisao(la):
Za katalogizaciju filmova najjaci program je "All My Movies"....ima i prevod na srpskom(ili hrvatskom, ne secam se tacno) i u poredjenju sa njim "Ant Movie Catalog" je nula....verujem da ce se svako ko ga proba oduseviti....poz
Bas tako,program ima sve potrebno i vise od toga.

urospo je napisao(la):
OK - verujem. Gde to može da se skine i da li je FREE ?

Fidelio je napisao(la):
OK - verujem. Gde to može da se skine i da li je FREE ?

Mozes da ga skines recimo ovde http://www.topshareware.com/All-My-Movies-transfer-8744.htm

I nije free ko sto rece Cholak, trial je 30 dana....mislim da je taj link ka najnovijoj verziji za koju je jos nemoguce naci "lek".....sa starijim verzijama je vec mnogo lakse, a inace nema nekih bitnijih promena izmedju tih verzija, poz

Mozda je malo offtopic ali ima veza sa DVD coverima.. 🙂

Jer zna neko gde mogu da se skinu coveri nasih domacih filmova.. Maratonci, Mala nocna muzika, Nacionalna klasa itd, itd..

Najjaci sajt u vezi ove tematike je cdcovers.cc ali nema nasih filmova.. 🙁

Cekam odg.. 🙂

Wolfman je napisao(la):
Koristi search, imali smo vec 2 ovakva threada. 😡

Odišeš inteligencijom...sta si ti ovde...advokat,nije ti ovo prvi put da si "pametan"...
Ako neko ne zna nešto i zeli da pita...tu smo...a ako tebi smeta..sjaši sa foruma !
Ima nekih koji će da odgovore,ti svoje "znanje" zadrzi za sebe.
Mogli bi moderatori da brisu postove ovakvih degenerika kao sto ce biti obrisan i ovaj...napisan u najboljoj nameri...toliko!

Poslednja izmena:
MadMan je napisao(la):
Odišeš inteligencijom...sta si ti ovde...advokat,nije ti ovo prvi put da si "pametan"...
Ako neko ne zna nešto i zeli da pita...tu smo...a ako tebi smeta..sjaši sa foruma !
Ima nekih koji će da odgovore,ti svoje "znanje" zadrzi za sebe.
Mogli bi moderatori da brisu postove ovakvih degenerika kao sto ce biti obrisan i ovaj...napisan u najboljoj nameri...toliko!
Ma nece izbrisati, ne vole me bas mnogo, mozda ti se jos i pridruze, a meni nije jasno zasto sada odgovaras kada je ovo staro 6 meseci :smoke: . Tada je bio sasvim validan odgovor, jer su na prvoj strani bila 2 posta sa takvim naslovom. Sada logicno vise nisu, mada ok, ne zameram ti nista. :wave:
P.S
A na ove opaske na moju inteligenciju i na to da sam degenerik, necu se obazirati, sta vise, bas si me slatko nasmejao :banana:.

.ttp://www.gundeldingen.com/cdomoti/
za nase DVD i CD omote

Ne mogu da verujem da nema bas ni jedan koji meni treba..

Maratonci trce pocasni krug

Nacionalna klasa

p.s - Ajde ako neko nadje par minuta vremena neka skenira omote pa ne baci na net... Treba mi samo prednja strana... 🙁

Hvala...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno