undertaker_84_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.03.2004
- Poena
- 620
Interesuje me koji program koristite za pravljenje DVD cover-a?
Moguće da je u pitanju Ant movie catalogundertaker_84_ je napisao(la):Pošto sam već otvorio novi post onda i da pitam sledeće:
Nedavno mi je drug rekao da ima neki program koji služi za katalogizaciju filmova, ali je zaboravio kako se zove i odakle se skida. Znači kad se klikne neki film ono se otvori sa desne strane preview sa slikom i opisom filma. Ako iko zna za taj program molim da mi pomogne u ovoj potrazi!
U napred hvala!!!
Bas tako,program ima sve potrebno i vise od toga.urospo je napisao(la):Za katalogizaciju filmova najjaci program je "All My Movies"....ima i prevod na srpskom(ili hrvatskom, ne secam se tacno) i u poredjenju sa njim "Ant Movie Catalog" je nula....verujem da ce se svako ko ga proba oduseviti....poz
OK - verujem. Gde to može da se skine i da li je FREE ?urospo je napisao(la):Za katalogizaciju filmova najjaci program je "All My Movies"....ima i prevod na srpskom(ili hrvatskom, ne secam se tacno) i u poredjenju sa njim "Ant Movie Catalog" je nula....verujem da ce se svako ko ga proba oduseviti....poz
Fidelio je napisao(la):OK - verujem. Gde to može da se skine i da li je FREE ?
Wolfman je napisao(la):Koristi search, imali smo vec 2 ovakva threada. 😡
Ma nece izbrisati, ne vole me bas mnogo, mozda ti se jos i pridruze, a meni nije jasno zasto sada odgovaras kada je ovo staro 6 meseci :smoke: . Tada je bio sasvim validan odgovor, jer su na prvoj strani bila 2 posta sa takvim naslovom. Sada logicno vise nisu, mada ok, ne zameram ti nista. :wave:MadMan je napisao(la):Odišeš inteligencijom...sta si ti ovde...advokat,nije ti ovo prvi put da si "pametan"...
Ako neko ne zna nešto i zeli da pita...tu smo...a ako tebi smeta..sjaši sa foruma !
Ima nekih koji će da odgovore,ti svoje "znanje" zadrzi za sebe.
Mogli bi moderatori da brisu postove ovakvih degenerika kao sto ce biti obrisan i ovaj...napisan u najboljoj nameri...toliko!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari