Worf
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.03.2004
- Poena
- 619
Ovako stoji stvar. Jedini sam u drustvu koji se razume u kompjutere (koliko - toliko) i svi znamo sta to znaci. Ajde da ucinim uslugu jednome pa mu instaliram windows, drugome treba da uradim back-up, prvi opet zeznuo windows, trecem treba da se sklopi komp jer je sve kupio u delovima, cetvrtom treba da se radi back-up, petom back-up, setom back-up, niko od njih nece da kupi DVD rezac, kupe snow board a nece rezac.
Kako smanjiti broj parazita ili smanjiti njihove parazitske navike. Dva rezaca sam promenio jer su se jadni istrosili od upotrebe, najmanje za sebe. Mogu da radim free puno radno vreme kad bi pristao na sve molbe ljudi koje poznajem. Imaju obicne rezace ali im se ne isplati tako da rezu pa hoce na DVD.
Probao sam da ih naucim kako sve to sami da rade, sklapanje i instalacija OS-a, ali ne pali, zovu telefonom za uputstva. Jedino sam tecu uspeo da naucim i eno ga rastura covek sve sam!
Kako smanjiti broj parazita ili smanjiti njihove parazitske navike. Dva rezaca sam promenio jer su se jadni istrosili od upotrebe, najmanje za sebe. Mogu da radim free puno radno vreme kad bi pristao na sve molbe ljudi koje poznajem. Imaju obicne rezace ali im se ne isplati tako da rezu pa hoce na DVD.
Probao sam da ih naucim kako sve to sami da rade, sklapanje i instalacija OS-a, ali ne pali, zovu telefonom za uputstva. Jedino sam tecu uspeo da naucim i eno ga rastura covek sve sam!
Poslednja izmena: