Šta je novo?

DVD Burn zarobljenik

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2112 je napisao(la):
Ako im ti uvek dolazis na noge, bolece njih djoka da apdejtuju antivirus, posecivace sajtove sa golim babama, jer znaju da ce neko to da popravi, bez da se oni ista potrude oko toga!
True as f*ck.

2112 je napisao(la):
posecivace sajtove sa golim babama

hahahahha 2112 sad smo te provalili :D :D :D :eyebrows:

da se vratimo na topic: svi su ti manjevise dali ok odgovor,mada ono sa zenidbom zaobidji u sirokom luku ;)
ps:a sto se ti ne napravis malo glup pa zamolis neku od tih drugarica sto se razume u racunare da dodje da ti recimo update-uje antivirus :D

Vec smo imali ovakvih tema, dosta, svodi se na to da treba podvuci crtu i reci, ovde je kraj, do ovde su mi prijatelji kojima cu kad mogu i imam vremena uciniti, ispod crte su ljudi koji mogu da dobiju uslugu koja kosta toliko i toliko, ja sam licno tako uradio i iskreno sad vec unapred znam ko sta ocekuje.

Jednostavno neki zdrav odnos. Pre svega jer me moje znanje puno kostalo i ne vidim razlog da ga poklanjam pa makar bila u pitanju obicna reinstalacija sistema, to u servisu kosta 30e, a velika je sansa da oni to urade losije od mene (velika ko soliter od 100 spratova).

Za ljude koji su recimo smarli a pri tome nisu ni moje godiste, niti neki prijatelji, vec su culi za tamo nekog klinca koji se razume u to i to, a nije im padalo napamet da pitaju sta to kosta, sad postoji tarifa unapred, ako im se ne svidja imaju servis pa izvolte...

Recimo kad su mog burazera poceli da smaraju preterano njegovi ortaci ja sam prebacio odgovornost na mene, uveo odredjena ogranicenja i odjednom mir. Nasli drugu zrtvu za kratko vreme i cao.

Najvise me iznerviralo kad sam komsinici jednoj reinstalirao sistem 3 puta i jos nesto sredjivao, vredi sve zajedno 100e za dzaba, otisao par puta da nesto odstampam ne dugo zatim kao crko stampac/toner (navodno). Kad nije proslo par nedelja opet crko sitem, zove, i normalno nije mi palo napamet da opet glumim budalu. Od tada sam naucio, naplati svoje ako mozes, ako ne nemoj ni da radis i gotovo. A to on ce meni sutra mozda uciniti zaboravi ljudi su stoka, bar 95% njih.

Da ne pricam sto neko rece kako uvek pokupe viruse sa (istih) XXX sajtova i bole ih uvo da saslusaju savete vec pricaju mobilnim svo vreme dok ja radim a tesko im da izvade 500-1000 dinara (manje nego sto kostaju razgovori na mobilnom za vreme dok sam kod njih). Od takvih treba samo bezati...

e ovako , znaci i ja se suocavam sa slicnim problemima, ceo komsiluk me cima .. kao i rodjaci, a o drugarima da ne govorim ... sad sa nekima mogu da sedim a sa nekima ne mogu...
lepo te je neko savetovao gore, to isto i ja radim ...
znaci lepo stavish njega za komp i govorish mu gde i shta da klikce! znaci kad odradi to, kad sam isklikce shta treba, mozda ce te zvati josh jednom, pa ponovish (u najgorem slucaju) i cao , nikada te nece cimati za istu stvar!
e sad uvek ce biti toga, uvek ce te neko za neshto moliti.
jedan savet ... nemoj nikada nikome nishta raditi ako mislish da mu prebacish posle.
znaci fazon je tipa ti odradish nekome neshto, pa sutra tebi treba neshto, pa ako on odbije, nikada se nemoj pozivati na to shto si ti nekome neshto uradio u proshlosti ... ako se on sam ne seti, tj ako on sam ne skapira da to treba da ti odradi ... ti jos manje treba da ih podsecas. jednostavno, ako nece, nikada vishe! makar imas debeo razlog.
dalje...
meni se deshavalo da neki ljudi kad im kazem da sednu za racunar i da oni to odrade a ja da im govorim kako i shta.. rekli su mi ... ma neeee... shto bih ja ucio kad imam tebe! e to je vec ne postovanje mog vremena, samim tim odmah ustanem od mashine i izvinim se, kazem da moram hitno da idem jer mi je vreme zategnuto .. pa posle neka oni razmisljaju zashto i kako!
sto se tice back up-a ...
shto bi ti nekome radio back up a da ni ne znaju shta ce im ? tj shta oni da back up-uju kad ne znaju da rade sa komp-om ... samim tim im ni ne treba, znaci ne drze nishta vazno na kompu ... nauci ih da formatiraju (namerno) pri instalaciji sistema, da se opeku nekoliko puta, pa ako im je bash neophodan back up ... sami ce da uvide potrebu za kupovinom DVD rezaca ! znaci sve dok ti budes pricao ovo treba ... trebo ono ... nishta od toga, moraju oni sami da skapiraju zashto im to treba da bi uopste dobili zelju da kupe to!
pa podji od sebe ... ti kad vidish da ti neshto treba ti to kupish ... uredu je to shto ti nekada gledas (mashtarish) sta bi hteo da imas od mashine, komponenti ... ali ne kupujesh sve dok ti bash ne zatreba! tako ti je to i kod njih.

nadam se da sam ti pomogao.

Pozdrav,
Nemanja.

Ja pored racunara imao problem i sa kucnim popravkama. Brat od tetke koji je zavrsio Koncar me zove da mu poravim lampu!!! Drugi za nesto drugo a oni sede i gledaju TV i svi kazu da ne umeju.

Nisam ni ja umeo pa sam naucio jer nisam hteo da placam kad znam sam da popravim !!!

Mene vise kosta da dodjem sa drugog kraja grada i da se bakcem sa NJIHOVIM PROBLEMIMA dok oni drk... ku... I govore kako oni to ne znaju, a nece da plate popravku vec imaju KONJA KOJEG CE DA JASU.

Tako je bilo sve dok mi nije pukao film i poceo sve da ih *****avam. Sto si stariji sve manje imas vremena, ZATO:

1. Moras da nucis da CENIS SVOJE VREME. Ne odbijaj ih (zbog dobrih odnosa) vec govori da si zauzet i da ces da dodjes kad budes TI IMAO VREMENA (kontrolni, ispiti, izlazci sa devojkama, itd..) pa nek cekaju po nedelju-dve-tri da vide da nisu na listi prioriteta, a ti jos kao zaboravis, pa nek te podsecaju.

Razvlaci, pravi se lud i vremenom ukapirace da NISI KONJ NA UZICI, DA CENIS SVOJE VREME I ONI CE TE CENITI i nece te vremenom vise cimati osim u veoma vaznim stvarima, a onda AKO TI HOCES odes kod njih (i ima da te ugoste kao pravog INZINJERA) i ti ces biti zadovoljniji i ispunjeniji sobom.

Znaci ako dajes prst svi hoce saku ali ti se zadrzi samo na prstu ili cak samo delicu nokica (kao sa devojkama) :)

poz, Niksa

Poslednja izmena:
ako im das prs' oce celu saku, ako im das k***c zavrnuce ti 00 :d

:))))
Nista bez narodnih poslovica

Ja mislim da će Oblivion pokopati sve aktuelne naslove. Fantastična igra! :)

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Ja mislim da će Oblivion pokopati sve aktuelne naslove. Fantastična igra! :)
:d Ti definitivno nisi normalan i treba ti zabraniti da pričaš to toj igri stalno i u svakoj prilici :)

Mozda je covek PR za igru i reklamira je :)

Poslednja izmena:
Worf je napisao(la):
Eh, pa sad! Ispao bih zenski polni organ. Meni niko od njih nije nista nikad naplatio, ali nikad nisam mnogo ni trazio (odnos 30:1). Kako lepo reci ortaku da se nosi u ..... i da se ne uvredi i da razume situaciju.

Ne bi ispao, treba naplatiti. Jednostavno reci da nemas vremena. Ako nastave da te dave reci im da zaradjujes toliko i toliko na sat i da ti se ne isplati da gubis vreme radeci njima za dzabe. Kome stvarno hitno treba pomoc platice ti. Ko se naljuti taj ti nikad nije ni bio prijatelj.

Zapamti, ako sam ne cenis svoje vreme nece ga ceniti ni tvoji prijatelji. Ceniti svoje vreme u sustini znaci odbiti nekog pod izgovorom da si zauzet cak i ako nemas nista drugo da radis cisto da im stavis do znanja da si ti taj koji raspolaze sopstvenim vremenom, a ne da njima visis na civiluku.

E, a pazite sad ovo. (Pisem ovde da ne bi otvarao novu temu.)

Imao sam TV karticu koja mi je riknula, zaglavila se na jednom kanalu i nije joj bilo pomoci (menjaj slotove, reinstaliraj, nista... kompjuter se i dalje restartovao kad neko pokusa da promeni kanal). Dodje ortak kod mene da mu narezem nesto i pita sta cu da radim sa TV karticom. Ja kazem da cu da je bacim a on onda kaze da je dam njemu pre nego sto je se otarasim da proba da li ce barem da mu radi FM. Kazem ja, evo ti uzmi je, poklanjam ti je jer ionako sam hteo da je bacim. Odem ja sa njim da mu je stavim u komp i ne mozete ni da zamislite sta je bilo. Kod njega radi sve 100%! Doslo mi da se ubijem. Em sam mu narezivao diskove za Dz i plus je dobio i TV karticu za Dz i jos sam mu je i ugradio za Dz!!!!!
Kaze on meni, "nemoj da je sada trazis nazad!"
Pojeo sam ***** i cutao sam!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno