True as f*ck.2112 je napisao(la):Ako im ti uvek dolazis na noge, bolece njih djoka da apdejtuju antivirus, posecivace sajtove sa golim babama, jer znaju da ce neko to da popravi, bez da se oni ista potrude oko toga!
True as f*ck.2112 je napisao(la):Ako im ti uvek dolazis na noge, bolece njih djoka da apdejtuju antivirus, posecivace sajtove sa golim babama, jer znaju da ce neko to da popravi, bez da se oni ista potrude oko toga!
2112 je napisao(la):posecivace sajtove sa golim babama
i ja, btw pogresna tema?filipenko je napisao(la):Ja mislim da će Oblivion pokopati sve aktuelne naslove. Fantastična igra!![]()
:d Ti definitivno nisi normalan i treba ti zabraniti da pričaš to toj igri stalno i u svakoj prilicifilipenko je napisao(la):Ja mislim da će Oblivion pokopati sve aktuelne naslove. Fantastična igra!![]()
Worf je napisao(la):Eh, pa sad! Ispao bih zenski polni organ. Meni niko od njih nije nista nikad naplatio, ali nikad nisam mnogo ni trazio (odnos 30:1). Kako lepo reci ortaku da se nosi u ..... i da se ne uvredi i da razume situaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari