Šta je novo?

DVD authoring

• Začetnik teme Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Zdravo,
zanima me softver za pravljenje DVD fajlova. Trenutno imam DVD Workshop 1.0, DVD Maestro 2.0, Scenarist NT. Ako nesto od ovoga nekoga zanima neka se javi.
Interesuje me gde se u BG-u jos mogu kupiti programi, konkretno za DVD authoring. Zanima me DVD Maestro 2.9, cinemaster 2000 /ili 99/ ,
DVDit! 2.5 PE. Dajte telefon/ime. /valjda se jos sme!?/

p.s. Imam D8 Sony cameru, StudioDV karticu, pa po malo ekperimentisem
sa VCD, SVCD, cDVD fajlovima. Predlazem da jedan topic posvetimo video editu, koverziji, `paljenju` diskova. Ne znam da li ima dosta zainteresovanih, mozda bi mogli uzeti besplatni forum. Ja imam jedan nekoristen. Nesto poput vcdhelp.com.

Pozdrav

deki30

Ja imam i Ulead DVD Movie Factory, no pretpostavljam da te ne interesuje s obzirom da se radi o "entry-level" programu (osiromaseni Ulead DVD Workshop) . Ipak, ako da, javi mi se.

Cinemaster 2000 i 99 nisu programi za DVD authoring, nemoj dzabe da ih juris.To su matori software DVD playeri.

trazim dalje...

Cinemaster2000 sam skinuo sa neta, a to je video codec, koji je neophodan za real-time preview za DVD Maestro. Tako da sam svoje
potrebe sveo samo na noviju verziju DVD Maestra - imam 2.044,
a najnovija je 2.9.

Hvala unapred

Pozdrav

deki30

DVD RW

Koju kombinaciju rezač/medij koristite ?

Imam Pioneer DVR-A04.
Uzeo sam Maxell DVD-RW 4.7 ver 1.1 diskove.

Ne mogu da ga snimim tako da bude citljiv na DVD-u koji nije snimač. Da li je do ove verzije 1.1 ili ...

Diskove sam formatirao sa Nerom 5.5.9.0 (full format) i snimao iz DVD Movie Factory 1.0

Gde kupujete diskove i pošto ?

Ja tek planiram da kupim DVD rezac, a sve probe radim na CR-R Teac-u
16x, u formatima, VCD, SVCD,i naravno cDVD. S obzirom na kvatitet DV
snimaka, jedina prava konverzija je u DVD. Zato za sada najvise ispitiujem cDVD, preko WinDVD-a.
Nada se da cu uskoro uzeti DVD rezac😀

Pozdrav

deki30

Nazad
Vrh Dno