Šta je novo?

DVD authoring savet mi treba

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
Pozdrav, da li je moguce napraviti DVD disk u nekom programu za authoring a koji bi umesto sadrzaja avi fajlova imao samo par slika i par audio fajlova-pesama.

Taj DVD kad bi se startovao trebalo bi da izlgeda nesto kao ovo:

Glavni meni, pa u njemu chapter(da ga tako nazovem) koji ima ime FOTO GALERIJA, kad kliknete na njega krece foto slide show ili da se slike smenjuju na drugi nacin, povratkom u glavni meni, ispod chaptera sa slikama se nalazi chapter -PESME, kliknete na njega, otvara se strava opet i imate 3-4 pesme da odaberete, klikom na bilo koju, ta pesma krece, bez ikakve vizuelizacije, samo pesma kao na CD plejeru.

Eto to je sve, ja sam iprobavao na DVD Movie factoru 4 ali ne mogu da se snadjem kako da un\bacim cha[ter posebno sa pesmama, jer on ima opciju da biram avi fajlove i slideshow, ali nigde i samo audio, jedino sam smislio da prilepim neki bezveze snimak ili samo crnu boju ili neki video efekat kao u Winampu i to bi u stvari bio avi-pesma...

eto , trba mi pomoc. Hvala svima i pozdrav, ako neko zna neki laksi program za to da mogu da baratam sa wave fajlovima, neka javi.Irac

Za samo audio, izaberes neku sliku (ako bas neces onda napravis jednu crnu sliku i izaberes nju) i posatvis da mu je trajanje onoliko sekunde koliko ti je dugacka pesma, a pesmu stavis kao backround audio. I to bi trebalo da je to....

Znaci on ti kreira "video" sa crnom slikom i pesmom...

Turbo

Vrh Dno