Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav, koji dvd suthoring software safetujete da je dobar za pravljenje onim animiranih menija a ne samo staticnih slicica-frejmova koje oznacavaju chaptere kao u DVD movie factoru.
Ok, hvala ti na pomoci, probacu ga. procitao sam da ne radi sa interlaced video snimcima.
Ja inace uvlacim sa miniDV i to konvertujem u TMPGenc pa onda ubacim u DVD MF 2 i srezem na dvd posle pravljenja menija, ali u DVDMF2 me nervira sto mgu da izvucem frejm-staticnu slicicu koja oznacava chapter, a meni treba da izvuce slicicu koja nece biti staticna vec ce izi mali snimak-video umesto staticne slicice, ili ako to ne moze, onda da mi bude animirana pozadina-background.
Da li ovo moze DVD Architect i da li moram posle uvlacenja u DV da ga u TMPGenc konvertujem bez interlace, i jos jedno vazno, na linku sam nasamo SONIC FOUNDRY DVD ARCHITECT a ne SONY, jel to isto ili.....
Za snimanje sa miniDV probaj da koristis WinDVD Creator 2 i snimaj u PAL DVD formatu i bice OK. SONY radi sa interlaced video snimcima tako da i tu nema problema.
Slicice koje oznacavaju Chapter-e nece moci da budu kao mali video snimci, ali pozadina u SONY-ju moze i to sa bilo kojom muzickom podlogom.
Nije mi jasno kako na linku za download dobijes nesto drugo, ali evo kad ja probam dobijem za download file dvdarchitect30c.exe od 35.3MB
Pozdrav,jel mozes samo da mi pomognes oko 2 stvari;
da li mozes da mi napises kratku proceduru od startovanja, importa video fajlova, slika, pravljnje menija i podmenija, postavljanje animirane pozadine to rezanja na dvd. I najvaznije, sa linka sam downloadovao program ali nemam serijski broj. jel imas da mi posaljes SN, i uputstvo ako imas vremena.