Šta je novo?

DVD Asus LoudTrack

Jeremy

Čuven
Učlanjen(a)
15.11.2003
Poena
620
Uzeh danas Asus E616P3, prvo sto primetih da tacna prosto skripi kad izlazi a kad ubacih cd koji sam dobio uz njega prilicno sam se strecnuo da mi ne eksplodira komp:). Mislim i nije toliko bucniji od ostalih ali ipak na njemu pise quiet (sta bi tek trebalo da pise na mom samsung rezacu koga apsolutno nikad ne cujem).

Svejedno posle tog razocarenja ubacio sam dvd sa 6 divx-a, i "prijatno" se iznenadio, poceo je apsolutno necujno sa oko 1000 kb/s iliti sa manje od 1x da kopira, poslednji film je kopirao sa priblizno 4000 kb/s sto je cini mi se oko 3x. Mislim cak i da ima neko usporenje kako sam negde procitao ne bi trebalo da je bas toliko spor! Ima li neko neku ideju?
CD-ove kopira normalno.

To kod tebe nije normalno. Imam isti model i skoro potpuno je nečujan kad čita dvdove, svejedno da li je trenutna brzina 5000, 7000 ili 12000 kbps, kad čita cdove onda se čuje ali ni u kom slučaju tako intenzivno kako ti opisuješ. Ja sam izuzetno zadovoljan njime, nisam ni imao predstavu da je moguće postići ovakav stepen tišine prilikom čitanja nekog medija na, recimo 15000 kbps. Odlična napravica.

Takodje,u firmi ih ima na 20-tak konfiguracija,i izuzetno fino uradjen uredjaj......brz,tih.......
To sto se tebi sa njim desava treba malo da ispitas,a ako je sve sto kazes istina i ima tendenciju tako da ostane,da vratis uz reklamaciju.......

Znaci nista, sutra ce da leti u Pakom. Inace promenio sam i kabal (na novom kablu ga vidi kao ultra100, na starom je bio 33, no nema nikakve razlike). Hvala puno na odgovorima.

Evo sta sam ustanovio:
Kad ubacim disk i hocu da ga kopiram on to radi jako sporo, medjutim kad odmah po ubacivanju pokrenem nerov cd speed i on uradi spin-up kopira ga ok. Recimo ubacio sam original dl disk od 7.x Gb i DVD Decrypter ga je prebacivao nesto vise od 34min, dakle ni posle pola sata nije ubrzao. Medjutim kad sam pre Decryptera pokrenuo cd speed (inace ovaj odradi samo spin-up a odbija da ga skenira posto je zasticen) taj isti disk Decrypter prebaci za nesto vise od 15min.
Ima li neko ideju sta se ovde desava, i kako da ga nateram da po ubacivanju svakog diska prvo zavrti disk do odredjene brzine pa onda kopira?

Druga stvar, jel ovo normalno?

Vrh Dno