Jeremy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.11.2003
- Poena
- 620
Uzeh danas Asus E616P3, prvo sto primetih da tacna prosto skripi kad izlazi a kad ubacih cd koji sam dobio uz njega prilicno sam se strecnuo da mi ne eksplodira komp
. Mislim i nije toliko bucniji od ostalih ali ipak na njemu pise quiet (sta bi tek trebalo da pise na mom samsung rezacu koga apsolutno nikad ne cujem).
Svejedno posle tog razocarenja ubacio sam dvd sa 6 divx-a, i "prijatno" se iznenadio, poceo je apsolutno necujno sa oko 1000 kb/s iliti sa manje od 1x da kopira, poslednji film je kopirao sa priblizno 4000 kb/s sto je cini mi se oko 3x. Mislim cak i da ima neko usporenje kako sam negde procitao ne bi trebalo da je bas toliko spor! Ima li neko neku ideju?
CD-ove kopira normalno.
Svejedno posle tog razocarenja ubacio sam dvd sa 6 divx-a, i "prijatno" se iznenadio, poceo je apsolutno necujno sa oko 1000 kb/s iliti sa manje od 1x da kopira, poslednji film je kopirao sa priblizno 4000 kb/s sto je cini mi se oko 3x. Mislim cak i da ima neko usporenje kako sam negde procitao ne bi trebalo da je bas toliko spor! Ima li neko neku ideju?
CD-ove kopira normalno.