Šta je novo?

DVB Viewer kupiti iz Srbije? Da li je moguce?

VexMunja

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
380
Koliko vidim oni ne nude uopste opciju placanja preko banke, vec samo paypal (totalno neozbilja firma po mom misljenju)
Ako bas zelis to da kupis, ima ljudi ovde na forumu koji imaju paypal, i mogu da uplate to u tvoje ime, a ti njima platis neku "nadoknadu" za to.

Edit,
bio sam preleteo samo, pa sam prevideo neke stvari, izgleda da imaju jos neke nacine placanja, al' sve je to bzvz, trebali su lepo da ubace placanje visom ili masterom i onda svi mogu da pazare bez problema. Sa ovim ostalim vidovima placanja nemam iskustva.

Poslednja izmena:
Koliko vidim oni ne nude uopste opciju placanja preko banke, vec samo paypal (totalno neozbilja firma po mom misljenju).
Baš neozbiljno što prihvataju samo PayPal, najsigurniji način plaćanja na kugli zemaljskoj.:D
Vidi, to što se iz Srbije ne može skroz legalno plaćati PayPal-om (a može, ja ga koristim već više od godinu dana) ne znači da je neozbiljno od firme što ima samo ovaj način plaćanja, već je problem ljudi odavde da ovo kupe.

Znaci na ovo mogu da zaboravim,ili moze da se uplati u nekoj banci-to me prvensveno interesuje:

Kod:
via Bank Transfer:
Bernd Hackbart CMUV
Account Number: 600003280
Sorting Number Adress (Bank Adress): 82051000 / Sparkasse Mittelthüringen
BIC: HELADEF1WEM
IBAN: DE03 8205 1000 0600 0032 80
Transferreason: DVBViewer + Email-Adress

ili predlazete mi da trazim nekog naseg voljnog da kupi na moje ime preko Paypal-a? :trust::trust::trust:

To su dovoljni podaci da uplatiš u nekoj od naših banaka.

Pitaj ih da li mozes da im posaljes pare u pismu, ako ti ta akcija nije rizicna. Tako je cale pre par godina kupio licencu za DVBviewer ;)

Koliko ja vidim ovo nije uplata preko paypala, u smislu da ti treba pp nalog, vec je samo uplata gde se PP koristi kao provider za karticu.
Ja sam tako tonu stvari placao, cak i neke koje su mi poslali postom (neki audio cd-ovi) i uplata mi je regularno prosla sa viza internet karticom, pri cemu sam stavio bosnu ili hrvatsku za zemlju, a napisao srbija.

Vrh Dno