Nema tu ček-ček, svi DVB-T2 resiveri primaju i reprodukuju i DVB-T signal. Obrnuto nije moguće.Cek cek...
Mozes sa vise predajnika
Evo sad sam se vratio iz grada i nigde u NS-u nema Strong HD SRT8201...
Moracu sutra da idem ponovo i da uzmem HORIZONS A115
Jel to dobar izbor? I kako se ponasa za udaljene predajnike, malo preko 100km?
Konkretno sam mislio na Hrvatsku (Vinkovci)...
Hvala lepo
Na 99% resivera ćeš imati prijem ukoliko imaš iole signala, tu nema velike razlike. E, sad to "malo preko 100 km" je problem za stalni prijem hrvata, bilo koji resiver da uzmeš. Ja na 110 km, nemam stalan prijem sa Belja, menjao sam 5 resivera i imam odličnu antenu i pojačalo. Jednostavno, nemam dosta kvalitetnog i stalnog signala na mojoj lokaciji i nema tog resivera koji može to popraviti.Jel to dobar izbor? I kako se ponasa za udaljene predajnike, malo preko 100km?
Konkretno sam mislio na Hrvatsku (Vinkovci)...
Hvala lepo
Ta daljina, 83 km je ok, pošto nije ni slična onoj "nešto više od 100km", jedini je problem što svi hrvatski predajnici imaju značajno gušenje signala prema Srbiji. A sad što ti insistiraš da ti napišem da je Strong ok, na to sam ti već odgovorio.
Dobra yagi antena(Iskra DTX F92F) i pojačalo na njoj umesto asimertičnog člana. U Novom Sadu imaš sve to, potraži Stevanića a link na netu imaš satshop srbija.
ps. Ali ne garantujem ti da ćeš imati stalne hrvate.
Aha ok....
To je ova antena
Pogledajte prilog 191414
I ovo pojacalo, ako sam dobro skontao..
Pogledajte prilog 191417
A gde se nalazi taj asimetricni clan umesto kog se stavi to pojacalo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari