Šta je novo?

DVB-S2 na LED TV

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li se DVB-S2 risiver ugrađen, konkretno, u Sony LED 40" KDL-40W605B TV, može porediti sa eksternim, recimo Amiko HD-8840 S2 ili sličnim risiverima, u smislu osnovne funkcije gledanja besplatnih HD kanala? Da li neko ima iskustva sa korišćenjem S2 tjunera koji je ugrađen u LED TV, odnosno, koji HD kanali se mogu gledati besplatno (naročito me interesuju kanali na nemačkom jeziku) i koji je realan kvalitet slike u odnosu na SD signal? Gde može da se vidi spisak besplatnih kanala sa rezolucijama u kojima se emituju?

ja sam imao prilike da gledam HD kanale i obicne na nekom Samsungu koji ima S2 Tuner...i slika je bila odlicna...ne znam za taj tvoj TV,a ne znam ni za sliku na pomenutom Amiku,ali verujem da ces biti zadovoljan slikom....
Free HD kanal imas uglavnom na satelitu Astra 19e..ali su prilicno nezanimljivi(bar meni)....imas ispod link,pa baci pogled....
http://en.kingofsat.net/find2.php?num_standard=5&ordre=freq&filtre=Clear

Nema tu neke razlike tj DVB-S2 tuner u TV ili risiver,isto dodje..naravno bolje je kad TV ima tuner u sebi jer ti ne trebaju dva daljinska vec jedan.HD kanale imas besplatne na Astri 19,2 istocno...tzv Astra 1 a moja ti je preporuka da gledas HD feedove na manje poznatim satelitima,tu imas besplatno utakmice u HD formatu,lep je dodivljaj.

Vrh Dno