cekaj,cekaj, plastika ne provodi struju...
mozda nism bio dovoljno jasan-plastika zna da spoji(u smislu da su jedan do drugog) "provodnike" i onda s.anje.
Znaci plastika spaja, gura kontakte jedan ka drugom. Da, mrzelo ih da naprave odvojeno. ,)
furov je napisao(la):
nisam pao sa kruske da pisem da plastika prenosi struju.
Ali si pao sa kruske da kazes da se stvara EM polje i da provodi struju i crkne visokotonac
furov je napisao(la):
ja sam probao pijacni pa je to bio slucaj i onda sam uzeo u radnji koji je bio vise metalnog "kucista", kako da nazovem i mnogo je bolje radio
Molim te, po cemu je to "bolje" radio, koji su to kriterijumi?
furov je napisao(la):
najbolje je uzeti sto vise metalan, a sto manje plastike, jer ta ista plastika u ciklusu proizvodnje zna da se stopi i skoro spoji - i + i onda vremenom nekom ode nesto, tipa visokotonac. nema direktan spoj ali toliko je blizu da se stvara elektromagnetno polje i prolazak min struje koja potom osteti nesto
Ovo, sto kazu, propaganda, na ovom svetu, nije istina :S:
OVO ti meni objasni:
furov je napisao(la):
jer ta ista plastika u ciklusu proizvodnje zna da se stopi i skoro spoji - i + i onda vremenom nekom ode nesto, tipa visokotonac
Kakav crni visokotonac, odakle ti visoki?
I OVO:
furov je napisao(la):
nema direktan spoj ali toliko je blizu da se stvara elektromagnetno polje i prolazak min struje koja potom osteti nesto
Objasni ove nebuloze, molim te.
Alo bre,
EM polje... Gde si to nesto nacuo i pogresno razumeo?
Onda,
"osteti nesto"! Sta je to "nesto", konkretno?
Odgovori mi na pitanja, pa ako ostala forumaska inteligencija to potvrdi i potkrepi nekim dokazima, ja cu da se udaljim sa foruma jer pricam gluposti.
Znaci, citiraj svaku moju recenicu i reci gde nisam u pravu.
P.S. Nemam ja nista protiv tebe, ali imam protiv tvojih nebuloznih postova, koji nemaju ni malo istine u sebi, i samo zbunjuju ostale kolege forumase koji nisu upuceni u materiju, i mozes ih navesti na pogresan zakljucak.
Toliko.