Šta je novo?

Dva kabla ili jedan za GTX 770?

Zekiyu

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Zdravo,
uzeo sam Asus GTX 770 oc 2gb karticu. Ona ima jedan 6-pin_ski i jedan 8-pin_ski prikljucak za napajanje. Dvoumim se dal sa napajanja Super Flower SF-750p14-xe da konektujem dva kabla odvojeno na svaki prikljucak ili je dovoljno jedan (posto se taj jedan grana na dve uticnice (1 x 8-pin i 1 x 6+2 pin)).. Naravno vise mi odgovara druga varijanta zbog manje guzve sa kablovima..

Poslednja izmena:
Ja licno bih se odlucio za prvu varijantu kao i svaki put sto sam se odlucio za tu varijantu. Mislim da ti taj jedan kabl ne moze isporuciti dovoljno struje ali mozda i gresim jer nisam bas najbolji poznavalac problematike vezane za struju.

I je se tu rukovodim logikom, al sam hteo tacno da znam...
Po meni je nebitno dal je na jednom ili na dva kabla... Napajanje bi trebalo to da isporuci normalno... Nasao sam da ta kartica trosi max 213w...
Ima li neko da zna tacno kako napajanje "funkcionise", tj. da li mu je svejedno dal istu snagu isporucuje preko jednog ili dva kabla?

Možda grešim, ali ako je fabrički stavljeno 8 pin i 6+2 pin na jednu granu. Znači da je i testirano da tako radi. Napajanje je Gold. Najbolji način da proveriš je da opteretiš grafičku i da vidiš da li se grana tj kabal do grafičke greje. Ne bi smelo, ali nije na odmet da proveriš. Ako je sve u redu, to je to.

Ok stavicu na jednu...
Hvala.
Pozdrav

I optereti grafiku. :)

Sve radi extra sa jednom granom ... Ipak je to napajanje dovoljno jako i single rail je..
Pozz

Nazad
Vrh Dno