... ali ako ti se u oba imidža nalazi po neki setup program koji gleda labelu diska - jedan sigurno neće raditi - zavisi od slučaja do slučaja. Možeš sa recimo win iso-om da u jedan imidž ubudžiš ekstraktovane fajlove iz drugog i to onda srežeš (ako ovom drugom nije bitno odakle se pokreće, ili šta li već) Npr. u imidž Disney magic artist studio (koji traži originalni cd da bi radio) sam ubudžio Tajni agent Izzy koji nema zaštitu vezanu za CD (nema nikakvu), a 4 CDAudio pesme ugnjavio kao mp3 i to radi.Crni je napisao(la):Mozes da ih rezes i "otpakovane" pod uslovom da im se ne preklapaju kljucni fajlovi...
Na to sam i mislio pod "kljucnim fajlovima"...VIA je napisao(la):...
... ali ako ti se u oba imidža nalazi po neki setup program koji gleda labelu diska - jedan sigurno neće raditi - zavisi od slučaja do slučaja. Možeš sa recimo win iso-om da u jedan imidž ubudžiš ekstraktovane fajlove iz drugog i to onda srežeš (ako ovom drugom nije bitno odakle se pokreće, ili šta li već) Npr. u imidž Disney magic artist studio (koji traži originalni cd da bi radio) sam ubudžio Tajni agent Izzy koji nema zaštitu vezanu za CD (nema nikakvu), a 4 CDAudio pesme ugnjavio kao mp3 i to radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari