Zna li neko nešto u AKU duvačima lišća?
Zainteresovalo me da kupim jeftiniji akumulatorski duvač lišća, što manji i lakši (manje mase i lakši za rukovanje) sa baterijom i punjačem.
Služio bi isključivo za duvanje lišća i pade mi na pamet suluda ideja da ako je moguće smanjiti pritisak/brzinu duvanja i 1-2 godisnje da izduva unutrasnjost kompa
...
Vidim da ih ima sa kracom ogruglijom i sirom cevi, zovu iz i radioničkim i duvačima lišća a vidim da ima i samo duvača lišća sa dugačkom cevi.
Ono sto je najbitnije od svega, da li se duvač lišća može koristiti sedeći, da li se iz invalidskih kolica može uspešno rukovati duvačem i oduvati lišće...?
Zelenilo neće, ne može, ne postiže, komšiluk neće il ne zna šta je to metla, ne umeju rukovati tom primitivnom spravom, tako jedino ja sam koliko/toliko kadar i voljan da počistim lišće kad meni baš zasmeta... pa da se modernizujem i olakšam sebi to povremeno čišćenje lišća, možda se neko i zainteresuje za izduvavanje lišća kad vidi duvač pa još na struju...
Inače, ako znači nešto, imam acu bušilicu Bosch GSR 18V-50 sa punjacem za baterije, pa možda može da se koristi za neki Bosch duvač...