Šta je novo?

Duty Calls!!!

Vrh :) :D Stavio sam da se skida :d

Samo se nadam da je zezancija duza nego na snimku. ***e, 700mb skidam kao da je 7gb, ne moze sporije...

Onda ne skidaj, isto je sve kao na snimku samo sto je na kraju onaj "Hey Man Nice Shot" trejler. Ali ako si video specs pise 8GB required, pa zato i skida tako sporo. :D

Filter na kraju? A zbog njega cu da skinem. :D Ma bre skidam, ne zalim bandwidtha ko neki. :D

Ja vec presao i obrisao. :p
Nego obratite paznju u sta se formira medalja na kraju. :D

EDIT:

Zaboravio sam da kazem za rezoluciju posto je 720p native. Pod UDKGame/Config/UDKEngine ima ResX i ResY za promenu.

Poslednja izmena:
Traje 3min, ali vredi skinuti :D

Prilozi

• DutyCalls_2011_02_02_22_28_45_064.jpg
    DutyCalls_2011_02_02_22_28_45_064.jpg
    564.9 KB · Pregleda: 127
  • DutyCalls_2011_02_02_22_30_16_044.jpg
    DutyCalls_2011_02_02_22_30_16_044.jpg
    820.1 KB · Pregleda: 148
[YOUTUBE]5o1BVTU5PMk&feature[/YOUTUBE]

Ljudi, mislim da imamo hit!!!

Promaklo mi.

Ali ovo zasluzuje posebnu temu :)

Svaka cast, uboli su srz problema i dobro istovarili COD.

Najjaci mi je kraj sa americkim zastavama! - Pukoh od smeha! :d

Врх! :D

Ово је скоро па ко CoD Black Оps :), њега нисам могао играти после два нивоа од јачине дијареје.

CArevi! :D

MASTER EXTREME SARGENT OF SARGENTNESS :smoke:

Hahaha obično ne gledam klipove duže od minut i po, ali ovo je vredelo:D:D

Ali zaista vredelo, vrh!

The feature list includes:

1. Duty Vision™ slows down the action so you can unload a storm of bullets
2. Immersive dialogue from the front lines
3. Cold, calculated realism
4. Killing animations motion captured from real actors
5. True-life reloading system allows for mistakes in putting the cartridge in the gun
6. Iconic sound effects
7. Thwart an enemy threat that could topple the country and possibly the world
8. Significant and historically accurate props

I pročitajte prva slova svakog reda odozgo na dole :happy:

Izgleda da je broj ljudi kojima se smucio COD malo veci nego sto sam mislio! Ha, ha, ha... Fenomenalno i BRAVO! Steta samo sto ovo ne verujem da ce bilo sta prometniti po pitanju besomucnog nastavljanja jedne te iste stvari u nedogled!

Elem, :guitar: za ovo!

Stavio na skidanje. Verujem da vredi, pa makar trajalo i 10s, samo ako je CoD ismevanje :p

Izgleda da sam jedini kome je ovo totalna glupost. :) Umesto da uloze sredstva u nesto korisno, oni prave ovakve nebuloze.

Nema sta, uboli su zezanciju na cod, ali najjaca fora je sto su im svi ostali traileri puni humora i fazona i vise nego ovo, samo sto na njih niko i ne obraca paznju dok ovde cim je parodija na cod svi gledaju. :D

Nesto se mislim, bas me interesuje kako li ce vecina cod hejtera uopste da svari ovu igru kad izadje, ako uopste budu igrali. :D

Kakvu igru? Pa to je ta igra.

Vrh Dno