Šta je novo?

Duron 1Ghz

• Začetnik teme Začetnik teme dejanz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dejanz

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2002
Poena
610
Zna li neko gde mogu da otkljucam Duron 1Ghz, posto ja nisam uspeo posle mnogo pokusaja.

dejanz je napisao(la):
Zna li neko gde mogu da otkljucam Duron 1Ghz, posto ja nisam uspeo posle mnogo pokusaja.

Losa ti olovka. Nadji 2B ili 4B jos bolje, dobro je naostri i probaj ponovo, nema sanse da ne radi.

Ja sam probao sa tecnim srebrom(ako je valjalo uopste).
A jeste li vi popunjavali one mostice nekim izolatorom,ili ste samo olovkom prevlacili?

Izolator koristis valjda kod otkljucavanja XP-a, a za Durona ti je vise nego dovoljna dobra olovcica kao sto su ti vec i rekli u par prethodnih odgovora.
Ne smaraj sa dzabaka sa srebrom.

Pozdrav !

ma covek samo uzmes 0.5 patent grafitnu olovku i zavrsis posao, nikakvih rupica nema duron

Re: Re: Duron 1Ghz

Aca je napisao(la):
Losa ti olovka. Nadji 2B ili 4B jos bolje, dobro je naostri i probaj ponovo, nema sanse da ne radi.
Ne mora da znači. Ja sam se ubio od šaranja durona 650 (10-15 puta) i neće. Ovde su me ubeđivali : da ne znam, da nije dobra olovka itd. Onda uzmem Durona 700 išaram ga i evo još drži grafit, od avgusta.

Re: Re: Re: Duron 1Ghz

Grobar je napisao(la):
Ne mora da znači. Ja sam se ubio od šaranja durona 650 (10-15 puta) i neće. Ovde su me ubeđivali : da ne znam, da nije dobra olovka itd. Onda uzmem Durona 700 išaram ga i evo još drži grafit, od avgusta.

Ja sam uspeo iz drugog pokusaja, a koristio sam obicnu olovku na kojoj cak i nepise dali je B ili H, fora je u tome da je dobro naostris kako bi mogao da izvuces sto tanje linije a da ne spojis kontakte
Inace to mora da radi

Nazad
Vrh Dno