Šta je novo?

Duron 1.2Ghz

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
Posto cu kupiti(nadam se) GF4 4200 a trenutno imam Duron800, planiram da uzmem neki Duron 1.2Ghz pa me zanima kolika im je cena (ako vam nije tesko mozete slati na mail) i da li bi mogla neka trampa tipa Duron800(jos koju nedelju pod garancijom, nije oc) + kinta za D.1200?

Milos J. je napisao(la):
Posto cu kupiti(nadam se) GF4 4200 a trenutno imam Duron800, planiram da uzmem neki Duron 1.2Ghz pa me zanima kolika im je cena (ako vam nije tesko mozete slati na mail) i da li bi mogla neka trampa tipa Duron800(jos koju nedelju pod garancijom, nije oc) + kinta za D.1200?
Ne znam da li ti se isplati da prelaziš sa Durona 800 na 1200. Bolje dodaj još 20-tak € pa uzmi XP 1500+

Duron 1.2 je slab procesor za tu karticu. XP1500 ili 1600, misli o tome. :wave;

1600

izvin`te zbog greske,
Iako ne mislim da je Morgan 1,2 preslab, ipak je bolje uzeti Athlona XP, bar 1600, a razlika u ceni je nikad manja

Milos J. je napisao(la):

Kao vlasnik i degustator :D Ti4200 modela odgovorno ti tvrdim da za tu kartu treba preko 2 ghza procesor da bi se poterala kako treba...na svemu manjem od 2 giga radi otprilike kao GF3...

Jeste, a jos bolje ce da radi na 4Ghz. :p Nemojmo ipak preterivati. XP na 1.7Ghz je vise nego dovoljan za GF4 TI4200.

e,da imam jos 1 pitanje: Koji je najjaci procesor koji podrzavaju ploce sa VIA KT133A chipsetom(konkretno Aopen ak73a pro)?

Milos J. je napisao(la):
e,da imam jos 1 pitanje: Koji je najjaci procesor koji podrzavaju ploce sa VIA KT133A chipsetom(konkretno Aopen ak73a pro)?
Trebalo bi sve XP, ali najbolje odes na sajt Aopena i pogledas sta kazu za BIOSE (podrska za XP).Bitno je da utvrdis da li za tvoju plocu postoji vise PCB verzija (najcesce proizvodjac napomene koji je bios za koju verziju). Ako postoji vise doticnih verzija trebalo bi da utvrdis koja je tvoja (najcesce pise na ploci ili je zalepljena nalepnica). Ako i greskom flesujes bios od drugacije pcb verzije, najcesce nije katastrofa, ali bi trebao upucati pravi-ako ne bude kasno :)
A sto se tice upgrejda 800 na 1200 ili XP kontaktiraj me na [email protected]

Aca je napisao(la):
Jeste, a jos bolje ce da radi na 4Ghz. :p Nemojmo ipak preterivati. XP na 1.7Ghz je vise nego dovoljan za GF4 TI4200.

Pa to je to...to sam i rekao...Kad kazem 2 giga mislio sam na Intel nomenklaturu, a u Atlonovom PR rejtingu 1700 mhza dodje negde oko 2100+ :D
Kazem ja da ces ipak ti u Marinkovu baru :p

Nazad
Vrh Dno