legend je napisao(la):Da li se pojavio drugi seo Gospodara u BG na Divx-u ?
Film je vec stigao! Kopije leze kod distributera i cekaju jos mesec dana da udju u biskopske projektore!nesharm je napisao(la):Khm, khm, Rimljanin je vec gledao, a SilverG i ja cemo u subotu....a vi cekajte da dodje u YU.
"Duple" Kule ... ima li ih ....
DamjanMX je napisao(la):Nema njih jos od 11. septembra 2001.![]()
(nisam mogao da odolim)
legend je napisao(la):upravo tako. i pogledacu ga u bioskopu, ali bih voleo i da ga imam u kolekciji.
Cineman je napisao(la):Ono što je najčudnije od svega toga je to što je samo nekih 20 dana od premijere Hari Potera 2 i Džemsa Bonda, već pušteni DVD-Ripovi i to bez watermarkova, znači ko sa DVD-a, samo što je na hradu.
Kruže glasine da su to uradili mejdžori zbog toga da bi videli da li će se neko opeći i otići u zatvor...
Ali čisto sumnjam da bi oni to uradili....
Nikad se ne zna!!!!
Naravnoaustin je napisao(la):cisto da potvrdim da su harry 2 i james bond izasli na divx vec uveliko kod nas![]()
Zar je dozvoljena javna razmena pirat kopija ? Da li to znaci da novi lotr mogu vec naci na divX ?!?Cineman je napisao(la):Naravno
btw. Nie mi poslao jos novi katalog, zato ti nisam poslao. Sačekaj jos malo, ono sto si skidao, na koliko je diskova???
password je napisao(la):Zar je dozvoljena javna razmena pirat kopija ? Da li to znaci da novi lotr mogu vec naci na divX ?!?
Sasa je napisao(la):"Medju nama" tj. vama, ja nisam u ovoj prici ako neka Tuck-Milicija gleda
Pozdrav!
Zorro je napisao(la):Gleda TUCK, a i lovci na ucene. I cekaju nekog pajvana da se izleti... Ovakve probleme resavajte preko PM-a.
A citaju i uokvirene male oglase u Svetu Kompjutera![]()
Shale je napisao(la):The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD1.CAM
The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD2.CAM
Ja cu se samo nasmejati...
Mislim da znate sta to znaci
Ajd...
Upravo tako, mafija bivsih najvecih pirata se udruzila i...Preciousss je napisao(la):Ironija, već vi¹e puta spomenuta da najveći lopovi i pirati nekada, sada sprovode zakon.
Shale je napisao(la):The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD1.CAM
The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD2.CAM
Ja cu se samo nasmejati...
Mislim da znate sta to znaci
Ajd...
Zli_Carobnjak je napisao(la):...pa nije isto kad gledash medju prvima u gradu [ako ne i prvi] i da idesh na premijeru [i u bioskop] kad i svi ostali....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari