Šta je novo?

"Duple" Kule ... ima li ih ....

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Da li se pojavio drugi seo Gospodara u BG na Divx-u ?

e da znas da bi i meni dobro dosli onih 200.000 dinara :D :D :D

:p :p :p ma neeeeeeee, nisam mislio u tom smislu......nego onako reko da pitam....pa ne bih ja nikoga sa bencha ojadio....ovde se oseca familijarna atmosfera...cheers

ma i kod mene u kicu bi bila luda atmosfera sa tolikim parama :D salim se naravno, tesko da ces ovde to naci. verovatno ce prodavati na news grupama samo pouzecem

legend je napisao(la):
Da li se pojavio drugi seo Gospodara u BG na Divx-u ?

Zar ti nije zao da to odgledas na Divx-u, na ko zna kakvoj losoj kopiji, umesto da sacekas da dodje u bioskope?

upravo tako. i pogledacu ga u bioskopu, ali bih voleo i da ga imam u kolekciji.

Meni rece lik iz lokalnog kluba da su mu nudili i Dve kule i novog Harija, trebao bi da ih dobije ovih dana. Samo mi nije jasno kako ce dobiti nove Gospodare kada jos nisu izasli, ali nema veze... javicu ako nesto bude.

Khm, khm, Rimljanin je vec gledao, a SilverG i ja cemo u subotu....a vi cekajte da dodje u YU :D.

nesharm je napisao(la):
Khm, khm, Rimljanin je vec gledao, a SilverG i ja cemo u subotu....a vi cekajte da dodje u YU :D.
Film je vec stigao! Kopije leze kod distributera i cekaju jos mesec dana da udju u biskopske projektore! ;)

legend je napisao(la):
upravo tako. i pogledacu ga u bioskopu, ali bih voleo i da ga imam u kolekciji.

Da ali opet ne kontam, bas sto se tice kolekcije, sta ce ti nesto sto nije dvd-rip???

BTW film je izasao,
premijere su bile 11.12. (UK), i 05.12. (USA), a u obe zemlje je prikazivanje krenulo 18.12....

Ono što je najčudnije od svega toga je to što je samo nekih 20 dana od premijere Hari Potera 2 i Džemsa Bonda, već pušteni DVD-Ripovi i to bez watermarkova, znači ko sa DVD-a, samo što je na hradu.
Kruže glasine da su to uradili mejdžori zbog toga da bi videli da li će se neko opeći i otići u zatvor...
Ali čisto sumnjam da bi oni to uradili....
Nikad se ne zna!!!!

Ovo bi trebalo da pomogne:

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD1.CAM-TFC.ShareReactor.bin|709160928|69458D295331FDE5D9D1339C302DA58E|/

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD1.CAM-TFC.ShareReactor.cue|173|0835c9649c383f02512a0c06d79f9537|/

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD2.CAM-TFC.ShareReactor.bin|707994336|9D5811D95592AE9114613A012123ABDC|/

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD2.CAM-TFC.ShareReactor.cue|173|a659ce5788425729b9af5b815baa9ba0|/

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD3.CAM-TFC.ShareReactor.bin|559460832|D5ABE5965353310700E919EBF14D4E0D|/

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD3.CAM-TFC.ShareReactor.cue|173|0c15f9367e3884f68f1b71f67541f575|/

NFO
ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CAM-TFC.ShareReactor.nfo|10744|7d8db39f1eb58b7b94ad1ed42c8f390f|/

ed2k://|file|The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.Sample.CAM-TFC.ShareReactor.mpg|12095488|5d00a78e61144ccb94a2950c1740714d|/

P.S. Radi se o CAM verzijama.

Cineman je napisao(la):
Ono što je najčudnije od svega toga je to što je samo nekih 20 dana od premijere Hari Potera 2 i Džemsa Bonda, već pušteni DVD-Ripovi i to bez watermarkova, znači ko sa DVD-a, samo što je na hradu.
Kruže glasine da su to uradili mejdžori zbog toga da bi videli da li će se neko opeći i otići u zatvor...
Ali čisto sumnjam da bi oni to uradili....
Nikad se ne zna!!!!

cisto da potvrdim da su harry 2 i james bond izasli na divx vec uveliko kod nas:p

austin je napisao(la):
cisto da potvrdim da su harry 2 i james bond izasli na divx vec uveliko kod nas:p
Naravno :D

btw. Nie mi poslao jos novi katalog, zato ti nisam poslao. Sačekaj jos malo, ono sto si skidao, na koliko je diskova???

Cineman je napisao(la):
Naravno :D
btw. Nie mi poslao jos novi katalog, zato ti nisam poslao. Sačekaj jos malo, ono sto si skidao, na koliko je diskova???
Zar je dozvoljena javna razmena pirat kopija ? Da li to znaci da novi lotr mogu vec naci na divX ?!?

password je napisao(la):
Zar je dozvoljena javna razmena pirat kopija ? Da li to znaci da novi lotr mogu vec naci na divX ?!?

Novi LOTR baš i ne možeš naći, da je odrađen kvalitetno na DivX-u. Ali može se pronaći Harry Potter 2 i James Bond. A to da li je dozvoljeno da li se sme razmenjivati ili ne, u osnovi ne sme, ali ovako izmedju nas bi moglo, naravno ne sme se širiti glasine o tome...

Da da, ovako "medju nama". medju 500-1000 ljudi koji redovno posecuju i jos 1000-1500 koji ponekad navrnu.

"Medju nama" tj. vama, ja nisam u ovoj prici ako neka Tuck-Milicija gleda ;)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
"Medju nama" tj. vama, ja nisam u ovoj prici ako neka Tuck-Milicija gleda ;)

Pozdrav!

Gleda TUCK, a i lovci na ucene. I cekaju nekog pajvana da se izleti... Ovakve probleme resavajte preko PM-a.
A citaju i uokvirene male oglase u Svetu Kompjutera :)

Ovi iz TUCK-a nam ne mogu ama baš ništa, mogu ovo da čitaju koliko hoće, kad nam ne mogu da nam pronađu diskove, a niti smo mi spominjali da ćemo se negde naći u vezi LOTR 2...

E to ćemo da rešavamo preko PM :D :D

Zorro je napisao(la):
Gleda TUCK, a i lovci na ucene. I cekaju nekog pajvana da se izleti... Ovakve probleme resavajte preko PM-a.
A citaju i uokvirene male oglase u Svetu Kompjutera :)

:)

Pozdrav!

p.s. spam, sta ce te, nisam bas dugo ;)

Shale je napisao(la):
The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD1.CAM
The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD2.CAM

Ja cu se samo nasmejati...
Mislim da znate sta to znaci
Ajd...

To već imaš ili...

Ironija, već vi¹e puta spomenuta da najveći lopovi i pirati nekada, sada sprovode zakon.
Ima li neki lex koji va¾i retroaktivno?

Preciousss je napisao(la):
Ironija, već vi¹e puta spomenuta da najveći lopovi i pirati nekada, sada sprovode zakon.
Upravo tako, mafija bivsih najvecih pirata se udruzila i...
A tih 200k - da, da, a iza prvog coska eto nekog cike koji samo tebe ceka
i o'ma te razuveri da nije sizofrenija (poz od Crow-a :) )

Znachi ne verujem sta mi se desilo..... boom
Brati mije bio u francuskoj prethodnih godinu dana... i ja mu kazem da skine sa neta [ADSL dnevni protk ~1,5 GB] LOTR 2.. i lik, bez blama se pojavi i kaze "upss, zaboravio sam" FX a poskidao gomilu nekih glupih filmova. Kaze da se to vec nekih 2 meseca vrti na Kazi i DC++ iako ni u FR nije bila premijera josh uvek. NE VERUJEM !!! Kaze "Sacekaj premijeru, sad ce za 2-3 nedelje...." pa nije isto kad gledash medju prvima u gradu [ako ne i prvi] i da idesh na premijeru [i u bioskop] kad i svi ostali....

Shale je napisao(la):
The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD1.CAM
The_Lord_Of_The_Rings_The_Two_Towers.CD2.CAM

Ja cu se samo nasmejati...
Mislim da znate sta to znaci
Ajd...

...stiglo je u srbiju...

Zli_Carobnjak je napisao(la):
...pa nije isto kad gledash medju prvima u gradu [ako ne i prvi] i da idesh na premijeru [i u bioskop] kad i svi ostali....

E ako misliš da ćeš da ispadneš faca u očima drugih ako ga odgledaš "medju prvima u gradu", onda stvaaaavno.... :)

A i zar ti nije žao da ga gledaš na 15" ili 17" monitoru, a ne na VEEEELIKOM platnu?

Vrh Dno