Jedna od najboljih igara ikad dobija dobija nastavak već ove godine.
Pojavio se trailer, 18MB - sitinica. Evo i linka http://www.microsoft.com/games/dungeonsiege/
Poslednja izmena:
ToxiC je napisao(la):odlicna igra, mada ti je ipak misljenje subjektivno za ono "najbolja svih vremena...."![]()
ToxiC je napisao(la):odlicna igra, mada ti je ipak misljenje subjektivno za ono "najbolja svih vremena...."![]()
uh uh uh!!!!!OptiPlex je napisao(la):.....nije fora da sad mi frpovci, rpgovci i slicni naspamujemo tred coveku koji voli takve stvari poput DIabla, Dungeon Siege-a i slicno
Voodoo_NBGD je napisao(la):grafika je jedino bila dobra... mada su mogli da stave i teksture u vecoj rezoluciji...
inace, prica je nikakva, a gameplay je bozhe-pomozi... samo ides i bijes, bijes, bijes, bijes...
OK,Ok moja greska Corey!Kazu izlazi u prolece.A evo ga vec mart. U svakom slucaju ,mislim da ce 2-ka biti mnogo,mnogo bolja nego prvi deo,bar tako tako pisu o njoj!Poz! :banana:Corey je napisao(la):Vidi ovog lika...jer vidiš o čemu se ovde raspravlja.Igra tek treba da izađe!
ehhh...nema vise suptilnosti u D'n'D od kako se gamemastera latio kompjuter!!!gx-x je napisao(la):...Malo je vas koji bi uz gamemastera i knjigu sedeli u sumi 2 puta nedeljno u sumi ili nekom stanu i igrali pravi d.n.d....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari