Šta je novo?

Dungeon Siege II - Uskoro

odlicna igra, mada ti je ipak misljenje subjektivno za ono "najbolja svih vremena...." :)

ToxiC je napisao(la):
odlicna igra, mada ti je ipak misljenje subjektivno za ono "najbolja svih vremena...." :)

Moram da se slozim sa Toxicom, sjajna igra u svakom slucaju.
Hvala za trailer !

:wave:

ToxiC je napisao(la):

Pa kad sam je tada igrao tako mi je delovala. :d

I ja se secam da je Manic miner bio mnogo dobar, igrao sam ga jedno godinu dana svaki dan :)

U svakom slucaju prelepo okruzenje, muzika, atmosfera i revolucionarna slobodna kamera...pravo osvezenje u to doba - ako niste ocekivali Diablo III.

Ma koja igra godine igra jeste bila fino osvezenje ali se sve manje vise svodilo na besumucno napucavanje stvorenja cak stavise u visoj meri nego i u samom d2! Prica je bila shit gameplay smaracki mada imala je mnogo lepu grafiku za to vreme...

grafika je jedino bila dobra... mada su mogli da stave i teksture u vecoj rezoluciji...

inace, prica je nikakva, a gameplay je bozhe-pomozi... samo ides i bijes, bijes, bijes, bijes...

Pricate o igri kao da se pojavila pre 10 godina. Graficki, ni sada nije losa. Problem je u svemu ostalom: gameplay, prica ... Ekipa ide putem, magarac za njima i rokaju sve sto stignu - zesci smor. Grafika joj je jedini adut. Ekipa malo podseca na druzinu prstena sa sve magarcem (ponijem u knjizi LOTR). Nesto bas i ne iscekujem nastavak nestrpljivo.

Ni ja nisam bio preterano odlusevljen prvim delom.Jedino sto je bilo za pomen je odlicna grafike i neki zanimljivi detalji sto se samog gameplay-a tice.Ostalo je sve prosek.

sto se tice igre i mene je stvarno plenila grafika!!!!
pa zna microsoft sta da stavi na 2 CD-a!!!

Dobro ljudi, ne volimo svi isto, zamislite da ja sad recimo kazem da nije valjala jer izvodjenje nije iz 1. lica :d

Neko voli akcione igre. M$ je to prodao u hrpama, a vas niko ne tera da to uzimate, kao ni mene (ne bih ni uzeo)

CIsto da se razumemo, nije fora da sad mi frpovci, rpgovci i slicni naspamujemo tred coveku koji voli takve stvari poput DIabla, Dungeon Siege-a i slicno

OptiPlex je napisao(la):
.....nije fora da sad mi frpovci, rpgovci i slicni naspamujemo tred coveku koji voli takve stvari poput DIabla, Dungeon Siege-a i slicno
uh uh uh!!!!!
evo polemike!!!!!
zatvarajte ovaj thread da se stvarno ne pretvori u cist spam i prepirku!!!!!

poz za OptiPlex-a
p.s.
frp & rpg rules

Ovo cak nije slicno ni diablu jer u diablo barem koliko toliko imas npc-ova grad u koji mozes da se tp kad god hoces i jos par stvarcica... ovo je hack and slash u najgrdjoj izvedbi !

Razmena igara!!!

Pozdrav ljudi,ima li ko igru Dungeon siege 2 ?
Ako neko ima neka ostavi poruku za eventualnu razmenu ili slicno.
Unapred zahvalan :banana: delcoske
[email protected]

Vidi ovog lika...jer vidiš o čemu se ovde raspravlja.Igra tek treba da izađe!

jes da je dungeon siege bio najgrdji hns ali sam njega zavrshio... za razliku od diabla2 koji me smorio kod acta 2 i zabatalio ga... nekako je imao fluidan gameplay (ma kako jednostavan bio) i da prelepu grafiku zasigurno...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
grafika je jedino bila dobra... mada su mogli da stave i teksture u vecoj rezoluciji...

inace, prica je nikakva, a gameplay je bozhe-pomozi... samo ides i bijes, bijes, bijes, bijes...

Slazem se u potpunosti, nema tu emocija :)

Corey je napisao(la):
Vidi ovog lika...jer vidiš o čemu se ovde raspravlja.Igra tek treba da izađe!
OK,Ok moja greska Corey!Kazu izlazi u prolece.A evo ga vec mart. U svakom slucaju ,mislim da ce 2-ka biti mnogo,mnogo bolja nego prvi deo,bar tako tako pisu o njoj!Poz! :banana:

za promenu neka samo promene zanr u d'n'd RPG i woila.... da prelomim muku do NWN2 ili BG3 :zgran:

reci cu vam samo ovo: dungeon siege je izasao tada u pravom momentu. Secam se, drzao sam igraonicu tada, bio je pravo osvezenje. Nekih mesec dana niko skoro nije igrao kanter niti lomio misa na diablo 2. I ja sam ga sa zadovoljstvom presao, nisam uopste razmisljao koji je zanr u pitanju, nije ni bilo vazno. ako je igra igriva i zarazna zar je bitno kako se zove, ko ju je izdao i koji je zanr ? Kolko se ja secam igra je bila uprosceni d.n.d. , bas kao i diablo. Malo je vas koji bi uz gamemastera i knjigu sedeli u sumi 2 puta nedeljno u sumi ili nekom stanu i igrali pravi d.n.d.

gx-x je napisao(la):
...Malo je vas koji bi uz gamemastera i knjigu sedeli u sumi 2 puta nedeljno u sumi ili nekom stanu i igrali pravi d.n.d....
ehhh...nema vise suptilnosti u D'n'D od kako se gamemastera latio kompjuter!!! :D
off-topic
koju si igaonicu drzao?

@Toxic: Xtreme na bulevaru u NS-u, kasnije sam se spojio sam TotalNEt-om sa naselja

jel se meni samo cini ili grafika uopste nije napredovala u odnosu na prvi deo ?!

edit: Nema senki ??? :vomit:

Poslednja izmena:
Vrh Dno