Šta je novo?

dumprep 0-k

• Začetnik teme Sale KG
  • Datum pokretanja
S

Sale KG

Guest
Interesuje me šta predstavlja ''dumprep 0-k'' koji mi se pojavljuje u StartUp-u sistema. Naime, nema ga odmah kada instaliram Win XP SP2 ali se posle nekog perioda (nema pravila) pojavi. Nijedan program nisam već duže vremena instalirao pa se pitam odakle se pojavljuje. Inače ne mogu ni da ga isključim, jer kad to uradim on se sam opet pojavi (uključi).

To ti je Error reporting. Obajsnjenje sa jednog stranog sajta je:
"Captures memory dump and other error related information and creates a report to be sent back to Microsoft for analysis.".

Znaci,opusteno...

E to me sad zbunjuje jer sam ja isključio Error Reporting Service. Zna li neko koji je to services u pitanju?

Slobodno ga destikliraj u System Configuration Utility. Meni se pojavljuje samo kada se mashina naglo resetuje/ugasi (posle preteranog overclock-a recimo).

Uradio sam to, videcu da li ce opet da se pojavi.

Vidi, pojavice se opet ako dodje do naglog resetovanja racunara (izmedju ostalog), a ti ga onda opet iskljucis u "msconfig"-u. Medjutim, to resetovanje se dogadja retko, u onoj meri u kojoj se izivljavas sa masinom, odnosno kad je nesto neispravno pa se naglo resetuje/ugasi.
Kod mene je sitiklirano Disable error reporting, ALI je stiklirano i But notify me when critical error occur.

Poslednja izmena:
System Properties\Advanced\Sarttup and Recovery\Write Debbuging Information
To je tip debagovanja greske OS-a. Ukoliko postavis na <none>, nece ti se vise pojavljivati u msconfig\startup.

Nazad
Vrh Dno