Šta je novo?

Dumping physical memory

pantelija08

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2008
Poena
309
Imam problem sa racunarom jer mi se pojavljuje gore navedena poruka na plavom ekranu i restartuje mi komp. Prvo sam posumnjao na RAM, vadio jedan po jedan modul (imam 4*512mb) ali se problem nastavio. Testirao sam RAM sa programom "Memtest86" i nije nasao grasku,. Ako neko ima bilo kakvu ideju bio bih mu zahvalan.

Imao sam i ja slican problem (nadam se da sam ga resio), imam 2 x512 i prvo sam posumnjao na memoriju. Izvadio sam onu ruzniju koja se teze stavlja u slot( nisu istovetne) i testirao. sve je prosla, i memtest i gold memory. Dasnas opet uvatim da pretresem ceo komp, i reko aj da probam sa ovom drugom i
cini mi se da sada radi ok, da ne ureknem.

I da, stavi samo jedan modul i testiraj, i tako 4 puta.

Pretpostavljam da ti masina nije klokovana, ako jeste moze biti svasta, ako nije onda mi tu smrdi na RAM, ali posto kazes da si testirao jedan po jedan onda ne znam sta bi moglo biti. Mozda napajanje, daj navedi celu makinu!

To se i meni desava. Uglavnom u filmovima, kad zauzece ram-a nije bas visoko. Posumnjao sam na drajvere za graficku 9.11 pa sam stavio 9.12 i cekam da vidim kako ce da se ponasa. Na zalost, to se veoma retko desava, jednom u 4-5 dana (bar meni)

Jeli momci, ima li neko pirelli adsl ruter, onaj crveni? Mislim da mi se to desava zbog njega, testing u toku

Nazad
Vrh Dno