Šta je novo?

Duke Nukem Forever - Release day near

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
The Duke Nukem Forever will be released at 1. of May 2006.
This information were leaked by Flair Spool, head programmer at 3D Realms...

:S:

bas je blizu - jos samo godinu dana :trust:

Stvarno smesno..... ili bolje reci tuzno.....

Ne verujem dok nemam u rukama, zlatno pravilo za takve igre.

Duke For(N)ever

secam se kada sam razmisljao da kupim Voodoo (1) karticu da bih mogao da ga igram
sada je odavno 3dfx mrtav a GF je stigao do 7-me generacije procesora i Dukea i dalje nema

Ali zato je Duke Nukem bio strava igra :) Pa cak i ona platforma Manhatn Project nije tako losa.

Dukster je najjveci lik ikada! Cak sam igrao i one konzolne verzije( sa ps1) ali kao sto kaze I L I J A igra je vec dobila naziv for never.

na kom ce engine-u biti, Unreal 1? :D :D :d

Fizikalni engine zove se radi firma Meqon,a fizikalni engine se zove Meqon SDK valjda ce biti uradjena simulacija tkanine, uzad i jos neke stvarcice.

ja mislim da ta igra ni ne postoji, niti da je ikad postojala - govorim u Duketu ;)

Postoji verzija Duke Nukem 3D Atomic za Smartphone, radi sjajno, šteta što na USB ne može miš da se zakači, igranje na tastaturi je grozno. Zanimljivo da je u folderu igre ostao i EXE za podešavanje zvučne kartice iz DOS-a. Tj. igra ima identične fajlove kakve je imala i DOS verzija, verovatno se samo duke3d.exe fajl razlikuje. ;)

U čekanju igre koja nikad neće doći, podsetite se na vašim mobilnim telefonima čime smo sprcali silne sate ispred računara pre skoro okruglo jednu deceniju.

Poslednja izmena:
I_L_I_J_A je napisao(la):
Ma da ja bih opet igrao Duke Nukem 3D MP sa nekim :)
pogotovu prvi nivo prve epizode

joj..... jel to nivo sa Bioskopom, i sa jetpack-om iza platna?
sa prostorijom sa filmskim projeskotor. sa nekim baro-om.... JOOOJ al je to bilo dobro. grrrrrr

secam se tog naslova 3D bre ,imao si i da pishash u WC ,ma igrica zakon ,koliko puta sam je presao i na pamtim.

Nedjo je napisao(la):

verujem da ce rok da produze i predju na http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml

... mislim, krenuli su sa Quake 2 engine-om, pa je prvo odlaganje najavljeno uz prelazak na Unreal engine, onda na Quake 3 (mada mislim da je to bila samo predpostavka) i jedno vreme se nije culo nista o igri. Kada su ponovo krenule price, vec je bio U2 engine u opticaju, a sada su presli na U2x. Koliko su artworka iz Q2 vremena iskoristili u U2x verziji? Cini mi se da su pre par meseci poceli prakticno od nule... Sta ce napraviti za godinu i po dana, videcemo, ali ne ocekujte ispoliran proizvod na kome se "radilo" 7-8 godina :D

Ako nekog interesuje, postoji patch koji dodaje 3D akceleraciju (OpenGL support) za stari dobri DN3D.

http://jonof.edgenetwork.org/buildport/duke3d/

Sa ovim igra radi fino na WinXP-u i Linux-u, ukljucujuci i zvuk. Chak i multi-player mod bi trebalo da radi mada to ja licno nisam probao.

Lurker je napisao(la):
Chak i multi-player mod bi trebalo da radi mada to ja licno nisam probao.
Ja jesam i radi :)
I nije patch, već win32 port kome iz originalnog Duke-a treba samo .grp fajl.

Poslednja izmena:
Igrao i Duke Nukem 1, 2, i 3, i 3d, i sve ali sve njegove modifikacije (dovoljno je reci da sam na p166mmx i hdd od 10Gb imao preko 5Gb Duke-a) i Manhatan project, i dao za upgrade 50.000 dinara da bih mogao da igram For(n)ever, i patka...

Odustao sam od For(n)ever-a...

Poslednja izmena:
Pa ako uzmemo u obzir koliko dugo cekamo igru godinu dana i nije toliko dugacak period :D

Nazad
Vrh Dno