Šta je novo?

Dugme C u igrama ne funkcionise

S-man

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
Matična ploča
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM
32 GB DDR4 G.Skill
GPU
Sapphire 7800 XT Nitro +
Storage
512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 2 TB Samsung Evo 870
Zvuk
Mercury 2.1, HyperX Cloud II
PSU
FSP HydroG Pro 1000W
Kućište
MS Black Widow
Monitor
Dell G2724D, AOC 24G2
Miš & tastatura
Lamzu Thorn, Dark Project Novus, Redragon Kumara, Aqirys Mira
Ostale periferije
xbox gamepad
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ljudi imam smesan problem. Na Win XP 64, dugme C ne radi u igrama kao sto Modern Warfare 2, Dead Rising 2, Counter Strike itd. Nemam pojma zasto. U word-u, notepad-u sve radi kako treba. Sta da uradim da resim problem ?

Ljudi imam smesan problem. Na Win XP 64, dugme C ne radi u igrama kao sto Modern Warfare 2, Dead Rising 2, Counter Strike itd. Nemam pojma zasto. U word-u, notepad-u sve radi kako treba. Sta da uradim da resim problem ?

Da nije do samih igara, stelovanje igre ?
Cemu ti uopste sluzi C u igrama?
U CS koliko znam je za komunikaciju izmedju tima rooger that itd. . .
Dakle probaj sam da podesis ponovo u igri :)

Pa dugme C obicno je crouch u vecini igara. I meni nije problem da promenim na neko drygo dugme, al ima igara kao na primer Dead Rising 2 gde jednostavno nema opcije za menjanje, vec se igra po default-u.

a odakle ti dead rising 2 za pc?

da li mozda imas neki makro ili skriptu za igre? kada drzis c u notepadu, da li izbacuje red slova ili samo jednom pa stane?

a odakle ti dead rising 2 za pc?

da li mozda imas neki makro ili skriptu za igre? kada drzis c u notepadu, da li izbacuje red slova ili samo jednom pa stane?

Pa nabavio :D

Kad drzim c u notepadu ide red slova, a ne znam o kakvom makru i skripti za igre govoris.

Meni je ovo pocelo da se dogadja na Logitech UltraX, kako sam se iznenadio ( i popizdeo) kad nisam mogao da cucnem kad sam igrao mp mw2...

Vrh Dno