Izneću ti moja iskustva sa Eagle Geforce MX400 32MB, a neko od moderatora bi mogao da prebaci ovo u FAQ, pošto je ovo već treći-četvrti post na ovu temu.
Glavni problem u suštini kod katastrofalno loše podrške u drajverima, odnosno veoma je teško (barem meni bilo) uopšte dobiti sliku na TV-u preko drajvera. Ja za tv izlaz koristim odlični tvtool (
http://tvtool.de ali to verovatno već znaš). Kad smo već kod njega, postoji opcija koja se zove dualview kod njega, ali meni ne radi jer monitor kaže da ne može da podrži toliko nisku frekvenciju.
Što se tiče playare, trebalo bi da bude svejedno koji koristiš.
Da bi dobio dual view potrebno je da odeš na display properties->settings->advanced->geforce xxx->nView dispay mode->nView modes i da izabereš clone. U suštini to bi bilo to. Samo to kod mene neće da radi sa 40.72 drajverima, odnosno uopšte ne mogu preko detonatora da dobijem tv izlaz već koristim tvtool. Sa prethodnim verzijama sam uspevao (mislim 21.83 ili tako nešto da su bili dobri), sa nekima imao drugih problema (nikako nisam mogao da podesim PAL - mislim da su neki 30.x), ali činjenica je da može. Još bolja stvar od clone mode-a je extended desktop (verovatno je to ono što si ti podrazumevano pod dualview) i to radi dobro. Imao sam problema kad pustim film na tv-u bio je skroz crn iako na monitoru besprekoran. Dodatni problem su titlovi, jer postoji verovatnoća da se oni neće videti (pod uslovom da uopšte vidiš film). Za to rešenje predstavlja ffdshow.
Još jedan način za extended desktop (u stvari to je verovatno isti način, samo kraći, ali često sam sa njim imao većih problema da podesim da je taj 2 monitor u stvari tv) je: display properties->settings->klikneš na monitor (tv) broj 2->enable-uj
extend my Windows desktop onto this monitor
Zaključak, pre nego odustaneš, naoružaj se i probaj više različitih verzija detonatora. Suština je da to mora da proradi, samo je to mnogo "*******o".
Srećna Nova godina i obavezno se javi da podeliš svoja iskustva.cheers